Vážení kolegové,
rád bych Vám i já předvedl několik pávíků z mého chovu, které mám připravené do příští sezony. Fotografie budu na tuto diskuzi umisťovat postupně, zejména s ohledem na rozpeření a další charakteristiky. Zatím tedy první dva příspěvky. Na první fotografi mladá holubice z roku 2007, dosud nehotový výletek.
Saša Veselý
5555
napsal(a):
Vážení kolegové,
rád bych Vám i já předvedl několik pávíků z mého chovu, které mám připravené do příští sezony. Fotografie budu na tuto diskuzi umisťovat postupně, zejména s ohledem na rozpeření a další charakteristiky. Zatím tedy první dva příspěvky. Na první fotografi mladá holubice z roku 2007, dosud nehotový výletek.
Saša Veselý
Stříbřitý mladý holub, dosud nehotový výletek (to píši proto, že je "předpoklad", že vějíř bude po přepeření větší)
5555
napsal(a):
Stříbřitý mladý holub, dosud nehotový výletek (to píši proto, že je "předpoklad", že vějíř bude po přepeření větší)
stejný holub z jiného pohledu
5555
napsal(a):
stejný holub z jiného pohledu
totožný holub do třetice, další fotografie dodám cca v neděli, fotografie jsem dělal včera večer a pávíci se navečer již velmi neradi staví do figury.
bokhara
napsal(a):
Moc pekny kus,pane Vesely!! Mate na prodej?? Mam zajem o stribrne paviky s kratkymy nohama a velkym vejerem! S pozdravem - Petro
Tento holub na prodej není, mám na prodej ale jiné čtyři samce - bílé a modré, vše perfektni v typu a jednu modrou kapratou holubici - ta ma velky vejir i dobry typ.
5555
napsal(a):
Tento holub na prodej není, mám na prodej ale jiné čtyři samce - bílé a modré, vše perfektni v typu a jednu modrou kapratou holubici - ta ma velky vejir i dobry typ.
Nyní pár fotografií holubů, o kterých nejsem rozhodnutý, zda je použiji do chovu, všechno jsou to letošní výletci.
Foto 1.2. stříbřitý kapratý výletek, jeden z mála kulatých holubů
5555
napsal(a):
stejný holub z druhé strany
5555
napsal(a):
žlutě plavý
5555
napsal(a):
bílý
5555
napsal(a):
černý (z běloocasých)