Zdravím Vás. Chcel by som iba navnadiť tých z Vás, čo ešte nie sú rozhodnutý či navštíviť CV Nitra, alebo nie.
Holubov je prihlásených viac ako na CV v CZ.
Čo možno uvidíte???
napr. pár zaujímavostí ako severokaukazský post. letún, jejský letún, polské sovky, polské krátkozobé letúny a mnoho iného. Robím garanta už tretí rok a myslím, že toho roku uvidím najkrajšiu výstavu s počtom holubov cca 2600ks.
Takže dovidenia v Nitre priatelia
margetin
napsal(a):
Zdravím Vás. Chcel by som iba navnadiť tých z Vás, čo ešte nie sú rozhodnutý či navštíviť CV Nitra, alebo nie.
Čo možno uvidíte???
napr. pár zaujímavostí ako severokaukazský post. letún, jejský letún, polské sovky, polské krátkozobé letúny a mnoho iného. Robím garanta už tretí rok a myslím, že toho roku uvidím najkrajšiu výstavu s počtom holubov cca 2600ks.
Je mi to trapné, ale nevím v který termín se koná
utrzenyzeretezu
napsal(a):
Je mi to trapné, ale nevím v který termín se koná
Prepáčte, ale Andrej zabudol na to podstatné. Národná výstava je ako už tradične v Nitre, výstavisko Agrokomplexu v dňoch 30.11.-9,00-17.00 hod.,1.12.-9,00-17,00hod.,2.12.-9.00-14,00hod. Samozrejme je tam aj hydina a králiky.Peťo
margetin
napsal(a):
Čo možno uvidíte???
Komárňanský kotrmeliak
margetin
napsal(a):
Koprodukcia fotiek Margetín, Dobrucký, Kubík - oni vedia ako to bolo
Jejský letún
zimcik
napsal(a):
Díky za vložené fotky, líbí se mi. Byl jsem na výstavě i osobně, ale rád se znova na vystavované holuby podívám, zvláště na rejdiče. Ještě jednou dík.
Ahoj Andrej. Pěkné fotky a pěkní holubi. Také jsi vystavoval? Já mám doma na převýchovu 2 páry čiliků, krásní holoubci ale není žádné místo. Měj se Vori.
vori
napsal(a):
Ahoj Andrej. Pěkné fotky a pěkní holubi. Také jsi vystavoval? Já mám doma na převýchovu 2 páry čiliků, krásní holoubci ale není žádné místo. Měj se Vori.
Zdravím. No vystavoval som, ono s letúnmi na Slovensku je to problém. Je málo ludí, čo ich dokážu objektívne posúdiť. A čiliki, ..som rád, že už aj v Čechách začala horúčka. Len tu u nás je nás uboho málo.
S pozdravom Andrej