margetin
napsal(a):
Asi pred hodinou som dorazil z výstavy v meste Dachau ( Nemecko ). Špeciálka komárňanský, temešvárskych, sisackých kotrmeliakov, špaciálka ruských plemien holubov, a iné
. Niektoré foto budú zlej kvality. Holuby boli v malých klietkach a niekedy sa nedali zabrať celé.
Ocenenia klubu chovateľov temešvárskych kotrmeliakov
margetin
napsal(a):
. Niektoré foto budú zlej kvality. Holuby boli v malých klietkach a niekedy sa nedali zabrať celé.
Rostovský post. letún
margetin
napsal(a):
Severokaukazský tlieskač
Blagodarnojevský tlieskač
margetin
napsal(a):
Agaran
Kolekcia Agaranov. Niekoľko predajných kusov. Cena 20 euro, kúpil som 0,1
margetin
napsal(a):
Kolekcia Agaranov. Niekoľko predajných kusov. Cena 20 euro, kúpil som 0,1
Tulaer tummler - Tulsky letún
margetin
napsal(a):
Čilik
margetin
napsal(a):
Moskovský letún
margetin
napsal(a):
Asi pred hodinou som dorazil z výstavy v meste Dachau ( Nemecko ). Špeciálka komárňanský, temešvárskych, sisackých kotrmeliakov, špaciálka ruských plemien holubov, a iné
Takže toľko asi z foto. Bolo tam samozrejme toho viac. Ceny sa dosť líšili, vonku bola burza. Tam to bolo za lepšie peniaze. Najviac na predaj uzbecké, rostovské, volžské, .. nikolajevské.
Možno som sa niekde pomýlil v názvoch plemien ak tak sa ospravedlňujem.
margetin
napsal(a):
Takže toľko asi z foto. Bolo tam samozrejme toho viac. Ceny sa dosť líšili, vonku bola burza. Tam to bolo za lepšie peniaze. Najviac na predaj uzbecké, rostovské, volžské, .. nikolajevské.
Možno som sa niekde pomýlil v názvoch plemien ak tak sa ospravedlňujem.
Ahoj Andrej. Musel to byť pekný zážitok. Aj pre takého laika ako som ja, bolo príjemne si pozrieť Tvoje fotky. Pozdrav. Tibor
margetin
napsal(a):
Zdravím, no viem že sú aj v CZ, ale meno chovateľa neviem. Ja som mimochodom priniesol 2 páry. Tak možno niečo bude z odchovu. S pozdravom Andrej
Děkuji za odpověď, jsem rád, že je máte a doufám, že se vám něco podaří odchovat.
Předběžně počítejte s mým zájmem a já se někdy později ozvu, at vím, jestli bude něco k prodeji. S pozdravem Vlastik Zimčík, UHA
margetin
napsal(a):
Pre úplnosť, pár fotiek, čo som z Dachau priniesol. Andrej
Rostovský post. letún
margetin
napsal(a):
Pre úplnosť, pár fotiek, čo som z Dachau priniesol. Andrej
Rostovský post. letún
Volžský post. letún