Potřebuji informace a pomoc Mor.pštr.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 20:57
Neregistrovaný uživatel

Potřebuji informace a pomoc.Před třemi měsíci jsem začal s chovem holubů,byli mi doporučeni Moravštˇí pštrosi .Pořídil jsem si několik párů a to ,dva páry modrých černopruhých a pak pět párů modrých ,ale ty nemám komplet chybí ještě dvě holubice do úplnosti.A tímto způsobem prosím někoho kdo prodává nebo chová tento druh.Možnost předání v Lysé n.L.Bydlím v okolí Děčína a neznám žádného chovatele který působí poblíž.Také se chci informovat kde se dají sehnat kroužky a jestli musím být v nějakém spolku a jestli v mé blízkosti nějaký je.Vím jsou to banality ale jsem v začátku a holub.literatura není k dostání .
Děkuji za každou pomoc.

8.1.2008 08:04

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Potřebuji informace a pomoc.Před třemi měsíci jsem začal s chovem holubů,byli mi doporučeni Moravštˇí pštrosi .Pořídil jsem si několik párů a to ,dva páry modrých černopruhých a pak pět párů modrých ,ale ty nemám komplet chybí ještě dvě holubice do úplnosti.A tímto způsobem prosím někoho kdo prodává nebo chová tento druh.Možnost předání v Lysé n.L.Bydlím v okolí Děčína a neznám žádného chovatele který působí poblíž.Také se chci informovat kde se dají sehnat kroužky a jestli musím být v nějakém spolku a jestli v mé blízkosti nějaký je.Vím jsou to banality ale jsem v začátku a holub.literatura není k dostání .
Děkuji za každou pomoc.

MP není druh, ale plemeno - to jen pro přesnost. Nějaké informace naleznete zde http://www.uok-holubi.cz/ Jinak MP je u nás rozšířené plemeno a myslím si, že nebudete mít problém sehnat ten zbytek co potřebujete. Ještě Vám můžu doporučit, aby jste si pořídil nějaké periodika - tam většinou bývá také dost inzerce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík