Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2008 19:53

Ve dnech 18. a 19.1.2008 se konala Show chovatelů pávíků z pobočky Evropa v německém Hohndorfu. V silné konkurenci evropských chovatelů získali naši chovatelé Jiří Barták a Vlastik Bílek vynikající úspěchy. Jirka zvítězil v kategorii mladých holubic barvy checker a třetí místo v mladých barvy bodymark . Vlastik byl druhý v kategorii starých holubů v barvě white. Gratuluji a přikládám několik foto z této akce.

23.1.2008 19:55

junior napsal(a):
Ve dnech 18. a 19.1.2008 se konala Show chovatelů pávíků z pobočky Evropa v německém Hohndorfu. V silné konkurenci evropských chovatelů získali naši chovatelé Jiří Barták a Vlastik Bílek vynikající úspěchy. Jirka zvítězil v kategorii mladých holubic barvy checker a třetí místo v mladých barvy bodymark . Vlastik byl druhý v kategorii starých holubů v barvě white. Gratuluji a přikládám několik foto z této akce.

Další silver

23.1.2008 20:24

junior napsal(a):
Tailmark

Po žlutoocasých a červenoocasých (tailmark) jeden černoocasý

23.1.2008 20:27

junior napsal(a):
Po žlutoocasých a červenoocasých (tailmark) jeden černoocasý

A ještě jeden

23.1.2008 20:38

junior napsal(a):

Dobrý den juniore, kolik u vás stojí pár bílých černoocasých, měl jsem je řadu let jako kluk a stejská se mi po nich,Jirka

24.1.2008 15:14

georg napsal(a):
Dobrý den juniore, kolik u vás stojí pár bílých černoocasých, měl jsem je řadu let jako kluk a stejská se mi po nich,Jirka

Zavolejte mi prosím na mobil: 724149468 o co byste měl zájem a určitě se dohodneme. S pozdravem Chleboun

Přidejte reakci

Přidat smajlík