Našel jsem na internetu holuba který mne zaujal bohužel nezná nikoho kdo takové chová, proto bych chtěl poradit. Název český taky neznám byl označen názvem
FELEGYHAZAER TUMMLER
abogado
napsal(a):
Dobry deň. Na burze v Maďarskom MONORE je ich na predaj spústa. Skuste nadviazať kontakty tam.
Tento holub se jmenuje Feleďházský rejdič. Je to maďarské plemeno.
Já je chovám již 4 roky.
Chovám je ve čtyřech sedlatých barvách - žluté, červené, modré a černé.
Poprvé jsem je viděl v Praze na evropské výstavě,moc se mi líbili a začal jsem je
usilovně hledat. Nakonec jsem byl nucen vycestovat až do Maďarska, abych je vůbec sehnal. zimcikv@seznam.cz
zimcik
napsal(a):
Tento holub se jmenuje Feleďházský rejdič. Je to maďarské plemeno.
Já je chovám již 4 roky.
Chovám je ve čtyřech sedlatých barvách - žluté, červené, modré a černé.
Poprvé jsem je viděl v Praze na evropské výstavě,moc se mi líbili a začal jsem je
usilovně hledat. Nakonec jsem byl nucen vycestovat až do Maďarska, abych je vůbec sehnal. zimcikv@seznam.cz
děkuji za odpověd, nemohl bych od vás koupit 2-3 páry těchto holoubků? Měl bych zájem o červené sedlaté případně žluté sedlaté
karelsimic
napsal(a):
děkuji rád se ozvu když budete mít něco naprodej než se ozvu prosím dejte vědět.
Ahoj. V minulosti je v Hodoníně vystavoval pan Pichlík ze Slovenska. A na poslední březnové burze tam byly v nabídce černí sedlatí. K nám na burzu jezdí kluci ze Žitného ostrova, tj. maďarsky mluvící oblasti z jihu Slovenska. Pokud si vzpomínám, tak jsem tam viděl i žluté sedlaté. Jsou to moc krásní holubi. Jiří T., Hodonín
ccira
napsal(a):
Ahoj. V minulosti je v Hodoníně vystavoval pan Pichlík ze Slovenska. A na poslední březnové burze tam byly v nabídce černí sedlatí. K nám na burzu jezdí kluci ze Žitného ostrova, tj. maďarsky mluvící oblasti z jihu Slovenska. Pokud si vzpomínám, tak jsem tam viděl i žluté sedlaté. Jsou to moc krásní holubi. Jiří T., Hodonín
díky za informaci, jen jestli mi můžeš poslat datum některé burzy u vás ( kde to je ) ale jinak moc díky. Karel, Ústí.
karelsimic
napsal(a):
díky za informaci, jen jestli mi můžeš poslat datum některé burzy u vás ( kde to je ) ale jinak moc díky. Karel, Ústí.
Ahoj. tak se nakonec madarští kluci na burze v Hodoníně objevili. Slíbíli mě Felise prověřit, přičemž tvrdili že otec jednoho jejich kamaráda je chová. Dal jsem jim na mě kontakt, tak se snad ozvou. Jirka Trecha