Znáte chovatele těchto holubů?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2008 20:51

Našel jsem na internetu holuba který mne zaujal bohužel nezná nikoho kdo takové chová, proto bych chtěl poradit. Název český taky neznám byl označen názvem
FELEGYHAZAER TUMMLER

30.3.2008 21:43

karelsimic napsal(a):
Našel jsem na internetu holuba který mne zaujal bohužel nezná nikoho kdo takové chová, proto bych chtěl poradit. Název český taky neznám byl označen názvem
FELEGYHAZAER TUMMLER

Dobry deň. Na burze v Maďarskom MONORE je ich na predaj spústa. Skuste nadviazať kontakty tam.

30.3.2008 21:54

abogado napsal(a):
Dobry deň. Na burze v Maďarskom MONORE je ich na predaj spústa. Skuste nadviazať kontakty tam.

děkuji za radu jen ještě jestli nemáte nějaký konkretní kontakt nebo kde se dozvím datum burzy

30.3.2008 21:59

abogado napsal(a):

Tento holub se jmenuje Feleďházský rejdič. Je to maďarské plemeno.
Já je chovám již 4 roky.
Chovám je ve čtyřech sedlatých barvách - žluté, červené, modré a černé.
Poprvé jsem je viděl v Praze na evropské výstavě,moc se mi líbili a začal jsem je
usilovně hledat. Nakonec jsem byl nucen vycestovat až do Maďarska, abych je vůbec sehnal. zimcikv@seznam.cz

30.3.2008 22:11

zimcik napsal(a):
Tento holub se jmenuje Feleďházský rejdič. Je to maďarské plemeno.
Já je chovám již 4 roky.
Chovám je ve čtyřech sedlatých barvách - žluté, červené, modré a černé.
Poprvé jsem je viděl v Praze na evropské výstavě,moc se mi líbili a začal jsem je
usilovně hledat. Nakonec jsem byl nucen vycestovat až do Maďarska, abych je vůbec sehnal. zimcikv@seznam.cz

děkuji za odpověd, nemohl bych od vás koupit 2-3 páry těchto holoubků? Měl bych zájem o červené sedlaté případně žluté sedlaté

30.3.2008 22:26

karelsimic napsal(a):
děkuji za odpověd, nemohl bych od vás koupit 2-3 páry těchto holoubků? Měl bych zájem o červené sedlaté případně žluté sedlaté

Momentálně mám jen chovné páry, sezona mi právě dnes začala, protože jsem
dneska dal hnízdní misky. Pokud budete mít zájem, ozvěte se později.

30.3.2008 22:50

zimcik napsal(a):
Momentálně mám jen chovné páry, sezona mi právě dnes začala, protože jsem
dneska dal hnízdní misky. Pokud budete mít zájem, ozvěte se později.

děkuji rád se ozvu když budete mít něco naprodej než se ozvu prosím dejte vědět.

31.3.2008 06:40

karelsimic napsal(a):
děkuji rád se ozvu když budete mít něco naprodej než se ozvu prosím dejte vědět.

Ahoj. V minulosti je v Hodoníně vystavoval pan Pichlík ze Slovenska. A na poslední březnové burze tam byly v nabídce černí sedlatí. K nám na burzu jezdí kluci ze Žitného ostrova, tj. maďarsky mluvící oblasti z jihu Slovenska. Pokud si vzpomínám, tak jsem tam viděl i žluté sedlaté. Jsou to moc krásní holubi. Jiří T., Hodonín

31.3.2008 18:17

ccira napsal(a):
Ahoj. V minulosti je v Hodoníně vystavoval pan Pichlík ze Slovenska. A na poslední březnové burze tam byly v nabídce černí sedlatí. K nám na burzu jezdí kluci ze Žitného ostrova, tj. maďarsky mluvící oblasti z jihu Slovenska. Pokud si vzpomínám, tak jsem tam viděl i žluté sedlaté. Jsou to moc krásní holubi. Jiří T., Hodonín

díky za informaci, jen jestli mi můžeš poslat datum některé burzy u vás ( kde to je ) ale jinak moc díky. Karel, Ústí.

31.3.2008 20:10

karelsimic napsal(a):
děkuji za radu jen ještě jestli nemáte nějaký konkretní kontakt nebo kde se dozvím datum burzy

Burza MONOR.....každú druhú nedeľu v mesiaci, ale iba MAREC (březen), APRIL (duben), MAJ (květen), AUGUST (Srpen), SEPTEMBER (záři), OKTOBER (řijen). Je to cca50km od Budapešti.

6.4.2008 10:11

karelsimic napsal(a):
díky za informaci, jen jestli mi můžeš poslat datum některé burzy u vás ( kde to je ) ale jinak moc díky. Karel, Ústí.

Ahoj. tak se nakonec madarští kluci na burze v Hodoníně objevili. Slíbíli mě Felise prověřit, přičemž tvrdili že otec jednoho jejich kamaráda je chová. Dal jsem jim na mě kontakt, tak se snad ozvou. Jirka Trecha

Přidejte reakci

Přidat smajlík