Ahoj, přináším pár fotek z mého chovu. Těm, kdo tuto diskusi sledují déle, se omlouvám, asi některé z holubů již znají, ale pořád se vyvíjejí. Jedná se o sourozence z první a třetí líhně po stříbřitých rodičích z chovu Fencla a Lorenze.
Začíná stříbřitý výletek - samec z první líhně
5555
napsal(a):
Ahoj, přináším pár fotek z mého chovu. Těm, kdo tuto diskusi sledují déle, se omlouvám, asi některé z holubů již znají, ale pořád se vyvíjejí. Jedná se o sourozence z první a třetí líhně po stříbřitých rodičích z chovu Fencla a Lorenze.
Začíná stříbřitý výletek - samec z první líhně
Nabízím druhý pohled na tohoto holuba
5555
napsal(a):
Nabízím druhý pohled na tohoto holuba
Poslední záběr pro fajnšmekry
5555
napsal(a):
Poslední záběr pro fajnšmekry
A nyní jeho sourozenec z první líhně, snad holubice, ale kdoví.
5555
napsal(a):
A nyní jeho sourozenec z první líhně, snad holubice, ale kdoví.
A stejný pávík podruhé
5555
napsal(a):
A stejný pávík podruhé
Mléčná holubice ze stejného páru, třetí líheň
5555
napsal(a):
Mléčná holubice ze stejného páru, třetí líheň
A její sourozenec z třetí líhně, stříbřitý holoubek s vějířem, který má nyní průměr 35.5 cm. Není to žádné přepychové výstavní zvíře, ale snad to bude výtečný chovný holub.
5555
napsal(a):
A její sourozenec z třetí líhně, stříbřitý holoubek s vějířem, který má nyní průměr 35.5 cm. Není to žádné přepychové výstavní zvíře, ale snad to bude výtečný chovný holub.
Opět jiný záběr na stejného holuba.
Pevně věřím, že svými odchovy se pochlubí i mí kolegové pávíčkáři, a to i ze zahraničí.
5555
napsal(a):
Opět jiný záběr na stejného holuba.
Pevně věřím, že svými odchovy se pochlubí i mí kolegové pávíčkáři, a to i ze zahraničí.
nyní přidávám stříbřitoocasou holubici, je velmi solidně kulatá, ale bohužel při focení měla problémy (jako ostatně všichni mladí pávíci) s hrubým povrchem koberce.
5555
napsal(a):
nyní přidávám stříbřitoocasou holubici, je velmi solidně kulatá, ale bohužel při focení měla problémy (jako ostatně všichni mladí pávíci) s hrubým povrchem koberce.
další záběr
5555
napsal(a):
poslední foto
jeden z bílých holoubků, určitou předností je jeho vějíř
5555
napsal(a):
jeden z bílých holoubků, určitou předností je jeho vějíř
a tady začíná moje další radost, na hnízdech mám konečně několik andaluzských a černých písklat, asi budou mít výborná křídla a postoj, ostatní uvidíme
5555
napsal(a):
a tady začíná moje další radost, na hnízdech mám konečně několik andaluzských a černých písklat, asi budou mít výborná křídla a postoj, ostatní uvidíme
tady má lépe uložený vějíř, stáří holouběte asi měsíc.
5555
napsal(a):
tady má lépe uložený vějíř, stáří holouběte asi měsíc.
Dneska se mi podařilo slušně nafotit toho barevnoocasého, tak kdyby vás to zajímalo, tady je. Vějíř bohužel rozpeřen.
5555
napsal(a):
Dneska se mi podařilo slušně nafotit toho barevnoocasého, tak kdyby vás to zajímalo, tady je. Vějíř bohužel rozpeřen.
Nyní jsem nafotil modrého černopruhé pávíka, jedná se asi o sedmitýdenní pískle. Připadá mi slušně kulaté....., s dobrým položením hlavy i postojem
5555
napsal(a):
Nyní jsem nafotil modrého černopruhé pávíka, jedná se asi o sedmitýdenní pískle. Připadá mi slušně kulaté....., s dobrým položením hlavy i postojem
druhá fotografie stejného holuba
5555
napsal(a):
druhá fotografie stejného holuba
Teď snad trochu lepší záběry
5555
napsal(a):
Teď snad trochu lepší záběry
stejný holub do čtveřice, aneb holub stojí, ale foťák se teprve šteluje
5555
napsal(a):
stejný holub do čtveřice, aneb holub stojí, ale foťák se teprve šteluje
Poslední foto modrého výletka
5555
napsal(a):
Poslední foto modrého výletka
Nyní jeho sourozenec, jak jinak než stříbřitý
5555
napsal(a):
Nyní jeho sourozenec, jak jinak než stříbřitý
Můj syn Simonek s modrým grizzly z linie Lorenz/Fetz
5555
napsal(a):
Můj syn Simonek s modrým grizzly z linie Lorenz/Fetz
a jeho tatínek
5555
napsal(a):
a jeho tatínek
jeden z pozdních výletků s dobrým poměrem těla a vějíře a doufám že vynikající kulatostí těla, zatím figuruje jen zřídka, takže si na dobrou fotku ještě počkáme
5555
napsal(a):
jeden z pozdních výletků s dobrým poměrem těla a vějíře a doufám že vynikající kulatostí těla, zatím figuruje jen zřídka, takže si na dobrou fotku ještě počkáme
No a takhle asi má vypadat vějíř moderního pávíka
5555
napsal(a):
No a takhle asi má vypadat vějíř moderního pávíka
moje oblíbená mladá holubička milky s dopeřujícím vějířem
5555
napsal(a):
moje oblíbená mladá holubička milky s dopeřujícím vějířem
A tady je výletek, na kterého by mohl být pyšný snad každý začínající chovatel pávíků, zatím nejlepší holub v mé první sezoně s tímto krásným sportovním plemenem.
5555
napsal(a):
A tady je výletek, na kterého by mohl být pyšný snad každý začínající chovatel pávíků, zatím nejlepší holub v mé první sezoně s tímto krásným sportovním plemenem.
Šedohnědý výletek s dorůstajícím vějířem. Holubička je celkem dobře kulatá a její hlavní předností je pevné položení hlavy na vějíři.
5555
napsal(a):
Šedohnědý výletek s dorůstajícím vějířem. Holubička je celkem dobře kulatá a její hlavní předností je pevné položení hlavy na vějíři.
A tady je pomalu dospívající andaluzská holubička. Každým dnem je kulatější, má i kolmý vějíř, slušný postoj, ale v položení hlavy je