Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2008 11:46
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
King

king biela holubica

14.12.2008 11:47
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
king biela holubica

king biela holubica

14.12.2008 11:48
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
king biela holubica

king

14.12.2008 11:50
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
king

king biela holubica

14.12.2008 11:51
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
king biela holubica

King

14.12.2008 11:52
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
King

king cerveny diminant

14.12.2008 11:52
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
king cerveny diminant

King

14.12.2008 17:00
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
SH

king biela holubica

14.12.2008 17:00
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
king biela holubica

King

14.12.2008 17:15
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
King mlada

King holubica

14.12.2008 17:18
hrvolac

XXX.XXX.68.200

makes napsal(a):
SH

Pekny holub ja chovam ciernych SH a par cervenych , teraz maju malade a celkom sa im dari Vela uspechov prajem

14.12.2008 21:32
makes

XXX.XXX.81.188

hrvolac napsal(a):
Pekny holub ja chovam ciernych SH a par cervenych , teraz maju malade a celkom sa im dari Vela uspechov prajem

to je inak holubica co je zvlast na tej fotke

14.12.2008 21:41
hrvolac

XXX.XXX.126.144

makes napsal(a):
to je inak holubica co je zvlast na tej fotke

obnovil som nejake starsie foto co som tu daval , A odkial ste ?

14.12.2008 21:45
makes

XXX.XXX.81.188

hrvolac napsal(a):
obnovil som nejake starsie foto co som tu daval , A odkial ste ?

Ja som zo Senca a vi??

14.12.2008 21:46
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
Ja som zo Senca a vi??

a inak aj ty vasi su krasni

14.12.2008 22:47
on marek

XXX.XXX.58.182

makes napsal(a):
a inak aj ty vasi su krasni

hej makes tu holubicu mas od Vargu al od Levai?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.12.2008 13:54

makes napsal(a):
king cerveny diminant

Ten červeny dominant je opravdu nádherný.

15.12.2008 16:05
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):

Ani od jedneho to je vlastni odchov to sa viliahlo minuli rok pred vianocami ale inak ti SH pochadzaju od Levaja,,,Ale SH uz nemam teraz cez v;ikend som vsetko predal

15.12.2008 16:06
makes

XXX.XXX.81.188

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ten červeny dominant je opravdu nádherný.

Ktori??

15.12.2008 16:08
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):

A vi ste kto?,odkial ste??

15.12.2008 17:04

makes napsal(a):
Ktori??

3 od vrchu

16.12.2008 00:56
on marek

XXX.XXX.23.69

makes napsal(a):
A vi ste kto?,odkial ste??

no peter ja som niekedy choval cervene slovaky, ale nechce sa mi verit ze ta holubyca neni od Levai-ja co peter priznas farbu? a teraz ze je zas u Levai-ja, ja som marek otov syn co som teraz v taliansku

16.12.2008 09:03
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):
no peter ja som niekedy choval cervene slovaky, ale nechce sa mi verit ze ta holubyca neni od Levai-ja co peter priznas farbu? a teraz ze je zas u Levai-ja, ja som marek otov syn co som teraz v taliansku

Cavko ako sa mas??No jasne viem kto si ,nee fakt ta holubica neni odneho to sa viliahlo minuli rok pred vianocami.To neni ta holubyca unho je druha tato co je odfotena ma zeleni kruzok ta co je unho ta ma zlti kruzok.

16.12.2008 09:05
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):

A inak SH sme uz vsetkich dali prec ja mam Kingov a otec ma teraz rysov,

16.12.2008 10:56
5555

XXX.XXX.130.253

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
3 od vrchu

Nádherného dominanta vystavoval Roman Španer v Letňanech, tělo měl jako dokonalé klubíčko posazené na širokých rovných nožkách, tady se mi zdá, že ke kulatosti je ještě dlouhá cesta. Bohužel king se pohybuje v dobré kvalitě mezi 8-10.000 Kč, takže to chce hlavně peníze, pak hodně péče a navrch trochu štěstí. Ale určitě přeji hodně štěstí a hlavně u holubů vydržte.

16.12.2008 13:55
on marek

XXX.XXX.48.54

5555 napsal(a):
Nádherného dominanta vystavoval Roman Španer v Letňanech, tělo měl jako dokonalé klubíčko posazené na širokých rovných nožkách, tady se mi zdá, že ke kulatosti je ještě dlouhá cesta. Bohužel king se pohybuje v dobré kvalitě mezi 8-10.000 Kč, takže to chce hlavně peníze, pak hodně péče a navrch trochu štěstí. Ale určitě přeji hodně štěstí a hlavně u holubů vydržte.

? sevas peter mam sa v pohode poslem ti na mail foto kingou z it, bol som na vystave tak som fotil neake zaujimavosti dal bi som to aj sem ale neide mi vkladat foto, potom to vlozis ti, frkanych slovakov nemas foto? tu sa bratia cesi o ne zaujimaly aj som pisal ze vy chovate, a co sa otec dal na rysi co nechovate len kingy??

16.12.2008 14:00
on marek

XXX.XXX.48.54

5555 napsal(a):

pan vesely ale peter sa nepochvalil ze ma v chove sampiona z cvz nitra!!!!! a mM TAKY DOJEM ZE JE Z JEHO CHOVU, A PETER BOL ESTE PRED 2ROKMI MLADY

CHOVATEL, TAKZE VASE B.... PRIPOMIENKY O KULATOSTI SU TATAAAM
dajte foto vasich holubou na moderku nech vydime co chovate a v akej kvalite

16.12.2008 16:31
kolovrat

XXX.XXX.159.217

5555 napsal(a):

Pokud budeme mladým chovatelům říkat, že na dobré holuby budou potřebovat 8-10.000 Kč, tak nám u chovu nevydrží. To, že je to dnes o penězích už odradilo jiné borce a na místa mistrů se dostali v podstatě úplní laici, kteří se holubářem (jak se říká) nenarodili. Je to tak, je to škoda, ale už to jiné nebude.

16.12.2008 19:36
makes

XXX.XXX.81.188

kolovrat napsal(a):
Pokud budeme mladým chovatelům říkat, že na dobré holuby budou potřebovat 8-10.000 Kč, tak nám u chovu nevydrží. To, že je to dnes o penězích už odradilo jiné borce a na místa mistrů se dostali v podstatě úplní laici, kteří se holubářem (jak se říká) nenarodili. Je to tak, je to škoda, ale už to jiné nebude.

sampion cvz v nitre

16.12.2008 19:37
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
sampion cvz v nitre

16.12.2008 19:41
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):
? sevas peter mam sa v pohode poslem ti na mail foto kingou z it, bol som na vystave tak som fotil neake zaujimavosti dal bi som to aj sem ale neide mi vkladat foto, potom to vlozis ti, frkanych slovakov nemas foto? tu sa bratia cesi o ne zaujimaly aj som pisal ze vy chovate, a co sa otec dal na rysi co nechovate len kingy??

caw nee fotky frkanich nemam,,Taq ja mam kingov a otec sa dal na rysov Sh sa mu niak nedarili taq skusi tich rysov ved uvidime,,

16.12.2008 19:43
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):
pan vesely ale peter sa nepochvalil ze ma v chove sampiona z cvz nitra!!!!! a mM TAKY DOJEM ZE JE Z JEHO CHOVU, A PETER BOL ESTE PRED 2ROKMI MLADY

Ako vidim mas dobre zdroje uz si sa dozvedel ze som mal sampiona na cvz,

16.12.2008 19:44
on marek

XXX.XXX.252.2

kolovrat napsal(a):

ale podla mna je to blud, ja zijem v taliansku a tu sa da od juhoslovanou na vystave kupit vazne kvalytny chovny material po 100-200€ za kus takze tie 10000ck kingy to budu vazne strasne sampiony, ked viem ze najuspesnejsi europsky chovatel p. Skoromaslej predava po 2000-3000Slov. korun

16.12.2008 19:45
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):

A co ty co teraz chovas v Taliansku ??papagajov??

16.12.2008 19:47
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):
ale podla mna je to blud, ja zijem v taliansku a tu sa da od juhoslovanou na vystave kupit vazne kvalytny chovny material po 100-200€ za kus takze tie 10000ck kingy to budu vazne strasne sampiony, ked viem ze najuspesnejsi europsky chovatel p. Skoromaslej predava po 2000-3000Slov. korun

No asi taq a tolko dam aj ja na holuba

16.12.2008 20:05
makes

XXX.XXX.81.188

on marek napsal(a):

A co inak neplanujes sa vratit na Slovensko??

16.12.2008 20:44
makes

XXX.XXX.81.188

makes napsal(a):
King

king mlada holubica

16.12.2008 21:49
5555

XXX.XXX.174.240

makes napsal(a):
king mlada holubica

Sešlo se tady více kritických názorů na moje zamyšlení o kingovi na třetí fotografii. Předpokládám, že to nebyl právě ten šampion CV Nitra, kde jsou kingové dlouhodobě jednou z nejlepších expozicí výstavy. Rozhodně nemám nic proti jejich chovateli a můj příspěvek nebyl, na rozdíl od vašich někdy až neadekvátních reakcí, vůbec osobní. Chovatel na většině dalších fotek ukazuje velmi pěkné kingy, ale právě na třetí fotce je ten holub zepředu opravdu užší.
Chtěl jsem též upozornit na další alternativu, a sice, že i v Letňanech se tentokrát konečně objevili kvalitní kingové a to zásluhou Romana Španera. Nejlepší jeho holub byl zepředu neskutečně široký. Holubi v jeho chovu pochází přímo od Rogerse a jejich cena nebyla 2 - 3.000,-Kč. Podle mne ale vyšší cena špičkových holubů nemůže sama o sobě od jejich chovu odradit. A to ani mladé ani starší chovatele. Spíše je to výmluva, že se jim nechce. Kingové u Gaba se dají koupit v dobré kvalitě určitě kolem 3.000,-Kč, ale to lepší prodává v jiných cenových relacích. Podle mne si ty nejlepší holuby nechává na výstavy v Maďarsku a třeba do Nitry je vůbec nedává. Taky ale do nového materiálu investuje nebývalé finanční prostředky a každý rok létá do USA. Jestli máte pocit nějaké křivdy nebo neúcty mé osoby k mladému chovateli, nebo v mém krátkém příspěvku hledáte něco negativního, hluboce se mýlíte.

29.12.2008 17:52
makes

XXX.XXX.81.188

5555 napsal(a):
Sešlo se tady více kritických názorů na moje zamyšlení o kingovi na třetí fotografii. Předpokládám, že to nebyl právě ten šampion CV Nitra, kde jsou kingové dlouhodobě jednou z nejlepších expozicí výstavy. Rozhodně nemám nic proti jejich chovateli a můj příspěvek nebyl, na rozdíl od vašich někdy až neadekvátních reakcí, vůbec osobní. Chovatel na většině dalších fotek ukazuje velmi pěkné kingy, ale právě na třetí fotce je ten holub zepředu opravdu užší.
Chtěl jsem též upozornit na další alternativu, a sice, že i v Letňanech se tentokrát konečně objevili kvalitní kingové a to zásluhou Romana Španera. Nejlepší jeho holub byl zepředu neskutečně široký. Holubi v jeho chovu pochází přímo od Rogerse a jejich cena nebyla 2 - 3.000,-Kč. Podle mne ale vyšší cena špičkových holubů nemůže sama o sobě od jejich chovu odradit. A to ani mladé ani starší chovatele. Spíše je to výmluva, že se jim nechce. Kingové u Gaba se dají koupit v dobré kvalitě určitě kolem 3.000,-Kč, ale to lepší prodává v jiných cenových relacích. Podle mne si ty nejlepší holuby nechává na výstavy v Maďarsku a třeba do Nitry je vůbec nedává. Taky ale do nového materiálu investuje nebývalé finanční prostředky a každý rok létá do USA. Jestli máte pocit nějaké křivdy nebo neúcty mé osoby k mladému chovateli, nebo v mém krátkém příspěvku hledáte něco negativního, hluboce se mýlíte.

ano ja vam davam, za pravdu ze kvalitneho kinga nedostanete za malo penazi ja za holuba aj dam nike tie peniaze urcite icha ni ja nekupujem za 500 sk ked aj ja kupujem npr,od pana PAvla Farkasa,mam holubov a taq dalej ,,,,Ale zas ja rozmislam taq urcite tie kingi ma Gabo kvalitnejsie ako ja ale ja to berem taq ze ja som este len mladi chovatel a uz aj taq mam sampiona,,,A este nieco porozmislajte nad tim ze GAbo tie kingi ma z ameriki ja mam kingi co su zo slovenska a ja nerozmislam nad tim aby som mal kingi z ameriki ale nad tim aby som mal cim lepsie kingi ktore sa chovaju na slovensku,,Taq a nad timto porozmislajte ,,,Lebo gabo v krvi ma americke kingi a tie su fakt krasne gulate ale ja chovam to co je na slovensku a ne co je z ameriki ,,,A podla mna je vtomto velki rozdiel

Přidejte reakci

Přidat smajlík