Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2008 15:53
paveljc

XXX.XXX.175.66

Pordí mi někdo jaký druh houbů má největší šanci uniknout dravcům ?

22.12.2008 18:38
kolovrat

XXX.XXX.159.217

paveljc napsal(a):
Pordí mi někdo jaký druh houbů má největší šanci uniknout dravcům ?

ŽÁDNÝ

23.12.2008 18:18
lupus4

XXX.XXX.72.222

kolovrat napsal(a):
ŽÁDNÝ

tvrdí se to o slezských barevnohlávcích.... ALE, hodně záleží jak blízko k holubníku máte vzrostlé porosty, les ...jaký mají rozhled...

23.12.2008 18:51
prikrylradek

XXX.XXX.158.214

lupus4 napsal(a):
tvrdí se to o slezských barevnohlávcích.... ALE, hodně záleží jak blízko k holubníku máte vzrostlé porosty, les ...jaký mají rozhled...

Zdravím Vás,já osobně si myslím že nejlepší holub který dokáže uniknout dravci je slezský barevnohlávek.Já je chovám společně s koburskými skřivany a můžu říct že se my někdy nějakej ten skřivan ztratí,ale barevnohlávek se my ještě nikdy neztratil,jako že by ho dravec ulovil,barevnohlávci mají prostě velmi dobré létajicí schopnosti,jsou velmi rychlí.

23.12.2008 19:02
margetin

XXX.XXX.35.146

prikrylradek napsal(a):
Zdravím Vás,já osobně si myslím že nejlepší holub který dokáže uniknout dravci je slezský barevnohlávek.Já je chovám společně s koburskými skřivany a můžu říct že se my někdy nějakej ten skřivan ztratí,ale barevnohlávek se my ještě nikdy neztratil,jako že by ho dravec ulovil,barevnohlávci mají prostě velmi dobré létajicí schopnosti,jsou velmi rychlí.

pozdravujem. Myslím, že s dravcami mám svoje skúsenosti. Chovám a trénujem viacero akrobatických plemien holubov. Kotrmeliaky, resp. rollery sú na tom pomerne dosť zle, lepšie sú na tom mardinské tlieskače. Za 4 roky čo trénujem macedónske vírivé letúny a wuta, strmhlavé letúny som nemal pri týchto dvoch plemenách stratu spôsobenú dravcom. Let trvá veľmi krátko, ak aj dravce holuby zaregistruje, sú schopné spontánne, alebo na znamenie pristáť ihneď na holubníku. Vačšinou dravec nestine ani zareagovať.
Prajem príjemné sviatky. S pozdravom Andrej

Přidejte reakci

Přidat smajlík