Dne 24.1. - 25.1 09 se uskutečnila výstava holubů ve Štokách. Součástí výstavy byla speciální výstava pobočky klubu " Českého staváka" . Několik málo fotek na ukázku
lubca
napsal(a):
Dne 24.1. - 25.1 09 se uskutečnila výstava holubů ve Štokách. Součástí výstavy byla speciální výstava pobočky klubu " Českého staváka" . Několik málo fotek na ukázku
ČS žlutý sedlatý
lubca
napsal(a):
ČS černý sedlatý
lubca
napsal(a):
ČS bílý
tak staváků bylo vystaveno 48 voliér, ale ted další krasavci - parukář
lubca
napsal(a):
tak staváků bylo vystaveno 48 voliér, ale ted další krasavci - parukář
anglický pávík
lubca
napsal(a):
a nakonec pár fotek z burzy
na burze bylo nabízeno : moravský pštros, český stavák, brňáci, kingové, moravský voláč sedlatý a možná ještě něco dalšího co jsem neviděl....
lubca
napsal(a):
Dobrý večer, tak černé lysé vystavovali : Vaněk Karel, Hauser Josef a Freundenraich Josef a černé tygry Žák Jiří. Luboš
Zdravím Tě Luboši ! Jsem úplně nadšen, když jsem shlédnul Tvoje stránky. Jsi správně nabuzený mladý chovatel a to je to pravé nadšení, které naše chovatelství potřebuje. Málokterý mladý kluk po chvilkovém okouzlení u tohoto koníčku zůstane. U Tebe je to ale jisté, alespoň doufám, že se nepletu a moc Tě fandím a přeji, aby Tvoje nadšení vydrželo hodně dlouho. Kotrláci jsou také moje srdeční záležitost, i když se s tím chovem všelijak potýkám. U nás na strakonicku je podobně do chovatelstsví zarytý Tvůj vrstevník Jarda Blatský. Je to kluk, který to také myslí s chovatelstvým vážně a daří se mu. Píšu to proto, že já jsem také začínal takto jako kluk a vydrželo mě to dodnes a tento koníčem mi už mnohokrát pomohl překonat různé krize. Takové posezení na dvoře s holubí společností je prostě super. Takže chovu zdar ! St. Toman
st toman
napsal(a):
Zdravím Tě Luboši ! Jsem úplně nadšen, když jsem shlédnul Tvoje stránky. Jsi správně nabuzený mladý chovatel a to je to pravé nadšení, které naše chovatelství potřebuje. Málokterý mladý kluk po chvilkovém okouzlení u tohoto koníčku zůstane. U Tebe je to ale jisté, alespoň doufám, že se nepletu a moc Tě fandím a přeji, aby Tvoje nadšení vydrželo hodně dlouho. Kotrláci jsou také moje srdeční záležitost, i když se s tím chovem všelijak potýkám. U nás na strakonicku je podobně do chovatelstsví zarytý Tvůj vrstevník Jarda Blatský. Je to kluk, který to také myslí s chovatelstvým vážně a daří se mu. Píšu to proto, že já jsem také začínal takto jako kluk a vydrželo mě to dodnes a tento koníčem mi už mnohokrát pomohl překonat různé krize. Takové posezení na dvoře s holubí společností je prostě super. Takže chovu zdar ! St. Toman
Dobrý večer. Jsem rád, že se Vám moje estranky líbí. Velkou zásluhu na nich má Ing. Jiří Jadrníček, který mi je poopravil do momentální podoby a za to mu moc děkuji.
I já doufám, že u holubaření zůstanu, zatim mě to pořád baví a doufám, že tomu tak bude i v budoucích letech. S Jardou B. se znám jsme dobří kamarádi. Má moc pěkné holuby a moc mu fandim. S RK jsem moc spokojen a doufám, že v mém holubníčku budou vždycky nějací. Díky nim jsem ted v Klubu chovatelů RK, kde jsou supr chovatelé a dobří kamarádi. Moc děkuji, že jste mi napsal, moc si toho vážim. I Vám chovu zdar. S chovatelským pozdravem Luboš Starý