Nezapomeňte chovatelé Kingů speciálka klubu je teď v sobotu a v neďeli ve Velkých Pavlovicích 31.1-1.2.2009 bude tam na 400 holubů.Srdečně zvou pořadatelé.
holoube
napsal(a):
Nezapomeňte chovatelé Kingů speciálka klubu je teď v sobotu a v neďeli ve Velkých Pavlovicích 31.1-1.2.2009 bude tam na 400 holubů.Srdečně zvou pořadatelé.
dobry den ja sa chcem opitat faakt bude teraz cez vikedn vistava kingov vo velkych pavlovicaiach??prosim vas odpiste mi
makes
napsal(a):
dobry den ja sa chcem opitat faakt bude teraz cez vikedn vistava kingov vo velkych pavlovicaiach??prosim vas odpiste mi
Opravdu bude.Zdraví Karel Váňa
on marek
napsal(a):
peter a ti si myslis ze ta tu niekto oblbuje? takze prehovorit fotra naskrabat eurase a hura do pavlovic
Holub na první fotce vypadá fantasticky.
Dnes jsem navštívil speciální výstavu v Pavlovicích a přináším pár fotografií některých z šampionů. Posuzoval József Vonnák z Maďarska.
Zdravím všechny chovatele kingů a přeji úspěšnou sezonu. Počet holubů na speciálce překonal 4 stovky!!!! Saša Veselý
1. červený dominant
5555
napsal(a):
Holub na první fotce vypadá fantasticky.
Dnes jsem navštívil speciální výstavu v Pavlovicích a přináším pár fotografií některých z šampionů. Posuzoval József Vonnák z Maďarska.
Zdravím všechny chovatele kingů a přeji úspěšnou sezonu. Počet holubů na speciálce překonal 4 stovky!!!! Saša Veselý
1. červený dominant
2. červený dominant
5555
napsal(a):
8b, červený dominant
Momentka z posuzování - Gabo Skoromaslej, Jara Vlček a posuzovatel př. Vonnák
5555
napsal(a):
Momentka z posuzování - Gabo Skoromaslej, Jara Vlček a posuzovatel př. Vonnák
József Vonnák při posuzování. Rychlý, tichý a rozhodný