beda
napsal(a):
....posuzovací lístek v Polsku.....
...Astrachaňský rejdič |mám 2 páry|
beda
napsal(a):
...Astrachaňský rejdič |mám 2 páry|
nojo-no volžáky maj také.....
beda
napsal(a):
....A TAK SE LOUČÍME S POZNANÍ- A TAK SE LOUČÍME S POLSKEM A DĚKUJEM ZA CHOVATELSKÝ ZÁŽITEK--DOJELI JSME V POHODĚ !! (děkuji za zájem) Béda
syrovy
napsal(a):
Pouze reakce na foto kinga.Jinak blondýnka dobrý
,foto holubu
pěkné celkový dojem
Pro " syrovy " , buď rád, že sem někdo dá fotky z výstav. Je to pěkné podívání a všichni nemáme čas a možnosti se podívat přímo na výstavu. Že to není vyfocené v profesním postoji vůbec nevadí. Vždyť na fotkách jsou plemena a kresby, které člověk vidí v živém poprvé. Díky za to a foťte dál a ty " syrovy " to nekritizuj. Zdraví St. Toman
st toman
napsal(a):
Pro " syrovy " , buď rád, že sem někdo dá fotky z výstav. Je to pěkné podívání a všichni nemáme čas a možnosti se podívat přímo na výstavu. Že to není vyfocené v profesním postoji vůbec nevadí. Vždyť na fotkách jsou plemena a kresby, které člověk vidí v živém poprvé. Díky za to a foťte dál a ty " syrovy " to nekritizuj. Zdraví St. Toman
Vážený pane nevím o čem píšete jasně že je to super vubec nekrytyzuji ale musíte si přečíst příště pořádně text p.Toman
syrovy
napsal(a):
Vážený pane nevím o čem píšete jasně že je to super vubec nekrytyzuji ale musíte si přečíst příště pořádně text p.Toman
... ale chlapci-dávám to tam na pohodu a aby jste věděli co se kde děje (když už se tam v zimě a na těch silnicích pustim)- nesmíme ze sebe stále dělat odborníky, můžeme si to raději užívat !!!! Proč si nezaholubařit v teple a u kafíčka
beda
napsal(a):
... ale chlapci-dávám to tam na pohodu a aby jste věděli co se kde děje (když už se tam v zimě a na těch silnicích pustim)- nesmíme ze sebe stále dělat odborníky, můžeme si to raději užívat !!!! Proč si nezaholubařit v teple a u kafíčka
Zdravím. Pěkná reportáž z Polska , měl bych ještě pár dotazů.
-jaká česká plemena holubů byla vystavena nebo k prodeji na burze ?
-co ostatní slepičáci, jsou tam k vidění i maltézáci, florentýni, vídeňáci?
-jací jsou dragouni a v jakých barvách?
- a co kroužky resp. barevné označení? Já jsem měl všechny polské holuby, kteří se ke mně dostali, s nějakými nejspíš klubovými kroužky. Rok 04modrý, 05 zelený, 06 fialový apod. Jaké mají kroužky holubi co jste dovezl,a co na té výstavě?
Díky, P.
pat
napsal(a):
Zdravím. Pěkná reportáž z Polska , měl bych ještě pár dotazů.
-jaká česká plemena holubů byla vystavena nebo k prodeji na burze ?
-co ostatní slepičáci, jsou tam k vidění i maltézáci, florentýni, vídeňáci?
-jací jsou dragouni a v jakých barvách?
- a co kroužky resp. barevné označení? Já jsem měl všechny polské holuby, kteří se ke mně dostali, s nějakými nejspíš klubovými kroužky. Rok 04modrý, 05 zelený, 06 fialový apod. Jaké mají kroužky holubi co jste dovezl,a co na té výstavě?
Díky, P.
A ještě jeden dotaz : Co je to za holuba nad tím šmalkaldem?