syrovy
napsal(a):
Nic proti vám fotky jsou nádherné ale kvalita některých hlubu například king bílý
gryzly
jinak věřím že to byl zážitek
.... no to je ono-stačí tři slova a je jasno.... Snažil jsem se z nedostatku času, ale i úmyslně nacvakat průřez výstavou-tak jak ji člověk prochází ! Rozhodně jsem nevybíral 95 a nenapózoval si je- nebyl by to průřez, ale přehlídka nej! Musel bych je brát i s oceňovákama \tento King měl 91\ - ale nečekal jsem, že ti co jim rozumí je začnou hodnotit ! Vždyť posuzování měli již zasebou ! Snad jsem se o tom i v úvodu zmínil.To víte,že mezi 3000 ks byli i kusy nej!! A pokud se Vám nelíbili - nedá se nic dělat, ušetříte na benzinu, neb ty nej - uvidíte pouze v Soběslavi
Takže ČAU a ať se vede !!! - a ještě pouze pro Vás - :
beda
napsal(a):
.... no to je ono-stačí tři slova a je jasno.... Snažil jsem se z nedostatku času, ale i úmyslně nacvakat průřez výstavou-tak jak ji člověk prochází ! Rozhodně jsem nevybíral 95 a nenapózoval si je- nebyl by to průřez, ale přehlídka nej! Musel bych je brát i s oceňovákama \tento King měl 91\ - ale nečekal jsem, že ti co jim rozumí je začnou hodnotit ! Vždyť posuzování měli již zasebou ! Snad jsem se o tom i v úvodu zmínil.To víte,že mezi 3000 ks byli i kusy nej!! A pokud se Vám nelíbili - nedá se nic dělat, ušetříte na benzinu, neb ty nej - uvidíte pouze v Soběslavi
..... ALE, KDYŽ ODBOČÍME OD POZNANĚ- KINGOVÉ SLOVENSKÝCH PŘÁTEL HLEDAJÍ TĚŽKO KONKURENCI, i když náš Míla Flíček tam má také pár kousků pěkných a Kingové paní Pundové - také super !!!
beda
napsal(a):
Tak to má vypadat opravdu krásný gryzlák s pozdravem J.S.
syrovy
napsal(a):
Tak to má vypadat opravdu krásný gryzlák s pozdravem J.S.
Něco přidam
beda
napsal(a):
.. i já chválim (i když dělám naprosto jiné holuby)!- každý má své kouzlo!
Ahoj Jirko vymněním tuhle 0,1 za toho tvého dominanta Karel.Kdyžtak připlatím a nebo ti seženu sluchátka jako má kolega kingař (bagrysta) však ty víš.Čau
syrovy
napsal(a):
Opravdu smekam klobouk nádherné zvíře 1* určitě se domluvíme
Gran šampion USA chovatel Denis Rogers
holoube
napsal(a):
Gran šampion USA chovatel Denis Rogers
děcko od Gabyho Skoromasleje po Denysech Sampion na specialce
syrovy
napsal(a):
děcko od Gabyho Skoromasleje po Denysech Sampion na specialce
Též od Gabyho