V pondelok som navštívil známeho košického holubiara Borisa Bocka. Boris je dlhoročným chovateľom AH a čo je tiež dôležité je aj tajomníkom klubu chovateľov anglických hrvoliakov. Niečo som nafotil a dúfam, že sa vám jeho holuby budú páčiť.
Tohto temperamentného holuba som nafotil viackrát, veľmi sa mi páčil, takže prvé dva snímky je rovnaký holub
pekol
napsal(a):
V pondelok som navštívil známeho košického holubiara Borisa Bocka. Boris je dlhoročným chovateľom AH a čo je tiež dôležité je aj tajomníkom klubu chovateľov anglických hrvoliakov. Niečo som nafotil a dúfam, že sa vám jeho holuby budú páčiť.
Tohto temperamentného holuba som nafotil viackrát, veľmi sa mi páčil, takže prvé dva snímky je rovnaký holub
Takto si predstavujem AH, vitalita, temperament
pekol
napsal(a):
Takto si predstavujem AH, vitalita, temperament
Ďalší AH
hlinik
napsal(a):
když vidím ty nádherný holuby už teď se těším na Nitru. Ten na 2. snímku to je postava ten být modrý nemá chybu :-)
Josef, chov angl. hrvoliakov nie je ľahký, ale keď sa darí ,tak je to nádhera, modrých samcov skúsim nafotiť, možno na budúci týždeň. Teraz mám trocha starosti dáť ich do párov. Najhoršie je, keď holubice sú strašne temperamentné a holuby menej. Peter