Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2009 22:03
danurba

XXX.XXX.26.42

Kolika let se dožívají holubi? Jak dlouho je mám nechat v chovu? Tvoří páry na celý život, nebo jen na rok? Co když holub nebo holubice přijdou o partnera, najdou si jiného? Jak? Jak spárovat mladé holuby? Jak poznám holuby od holubice? Prosím poraďte, jsem začátečník. Děkuju

18.3.2009 09:04

danurba napsal(a):
Kolika let se dožívají holubi? Jak dlouho je mám nechat v chovu? Tvoří páry na celý život, nebo jen na rok? Co když holub nebo holubice přijdou o partnera, najdou si jiného? Jak? Jak spárovat mladé holuby? Jak poznám holuby od holubice? Prosím poraďte, jsem začátečník. Děkuju

minulý týden jsem měl v ruce samce kob. skřivana s kroužkem 1990 !!! a chystal se na hnízdění se svou 2 letou mladicí
jinak na ostatní ti odpoví nejrychleji knížky... ve stručnosti v chovu dokud jsou vitální a plodní..., páry vydrží spolu do smrti partnera, ale pokud je v zimním období rozděluješ dle pohlaví ,tak změna jim nedělá problém(i když jsem měl pár ,kteří se k sobě tvrdošijně vraceli...) jak spárovat? - v párovačce . ? pohlaví - dle chování + cvik (mít to ve "voku"....

Přidejte reakci

Přidat smajlík