K diskuzi o nejmenším plemeni.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2009 21:39
incas

XXX.XXX.176.150

Zdravím všechny holubáře.Našel jsem fotky dokazující miniaturnost figurit.Myslím,že je to skutečně bezkonkurenčně nejmenší plemeno holubů,i když je třeba vybírat do chovu skutečně drobné jedince.Na některých německých výstavách jsou k vidění i holubi hrubších,mohutnějších postav,a to již není ono.Tyto fotky jsou z internetu.Porovnání s římanem........

10.4.2009 21:39
incas

XXX.XXX.176.150

incas napsal(a):
Zdravím všechny holubáře.Našel jsem fotky dokazující miniaturnost figurit.Myslím,že je to skutečně bezkonkurenčně nejmenší plemeno holubů,i když je třeba vybírat do chovu skutečně drobné jedince.Na některých německých výstavách jsou k vidění i holubi hrubších,mohutnějších postav,a to již není ono.Tyto fotky jsou z internetu.Porovnání s římanem........

....s hrdličkou chechtavou.....

10.4.2009 21:40
incas

XXX.XXX.176.150

incas napsal(a):

....a s chovatelem......

Přidejte reakci

Přidat smajlík