Pro zahřátí u srdíčka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2009 03:08
justovi

XXX.XXX.132.140

justovi napsal(a):
No není to krása.

2.

26.4.2009 03:09
justovi

XXX.XXX.132.140

26.4.2009 12:42
1372006

XXX.XXX.102.186

justovi napsal(a):
No není to krása.

Niečo nádherné...toľko krásnych plemien, len teraz vidíme koľko má Ruská federácia. *Musíme sa holubiarstvu ešte stále od nich učiť.

26.4.2009 23:12
beda

XXX.XXX.7.85

1372006 napsal(a):
Niečo nádherné...toľko krásnych plemien, len teraz vidíme koľko má Ruská federácia. *Musíme sa holubiarstvu ešte stále od nich učiť.

... nemusíme, mám to v holubníku a nejsem sám (a dávat to po nich znova do pořádku-není malá práce) a když je to již téměř hotové tak přijde kuna a můžete začít znova! A o tom to je!!! Béda

26.4.2009 23:15
beda

XXX.XXX.7.85

1372006 napsal(a):

26.4.2009 23:18
beda

XXX.XXX.7.85

1372006 napsal(a):

26.4.2009 23:23
beda

XXX.XXX.7.85

1372006 napsal(a):

(Justovi,prosim-pošlete mně ten plakátek e-mailem) Dík Béda

26.4.2009 23:25
beda

XXX.XXX.7.85

1372006 napsal(a):

26.4.2009 23:40
beda

XXX.XXX.7.85

1372006 napsal(a):

....ach jó-tak jsem dnes ujel téměř 200km, abych si přivezl ČILIKA (zaručeně z Ukrajiny)-do krve! No jo brýle jsem měl v autě!! Chovatel, když mně ho dával, tak říkal podívej se na ty prsa, podívej se na ten krátký zobák-tak tohle je ČILIK (né ti tvoji zobatí )! Když jsem ho dával doma k holubičce (měla kroužek 6874/07 on měl kroužek 6873/07)--a tak se vrátil bratříček k sestřičce !! Zase se těšim až mě ten chovatel opět navštíví-mimochodem moc fajn kluk!!
Někde jsem slyšel, něco jako-dobrý holubi se vracej!!
PS- to nebyl úmysl-to už blbnem-a lepší to nebude!!

27.4.2009 17:51
bula

XXX.XXX.3.151

beda napsal(a):
....ach jó-tak jsem dnes ujel téměř 200km, abych si přivezl ČILIKA (zaručeně z Ukrajiny)-do krve! No jo brýle jsem měl v autě!! Chovatel, když mně ho dával, tak říkal podívej se na ty prsa, podívej se na ten krátký zobák-tak tohle je ČILIK (né ti tvoji zobatí )! Když jsem ho dával doma k holubičce (měla kroužek 6874/07 on měl kroužek 6873/07)--a tak se vrátil bratříček k sestřičce !! Zase se těšim až mě ten chovatel opět navštíví-mimochodem moc fajn kluk!!
Někde jsem slyšel, něco jako-dobrý holubi se vracej!!
PS- to nebyl úmysl-to už blbnem-a lepší to nebude!!

Vážený příteli p. Autrato

po přečtení tohoto dojemného příspěvku se mě zmocnilo velké dojetí a chtěl bych uvést věci na správnou míru.
Pro čilika ste 200km nejel, ale vezl jste Vašeho kamaráda a mého přítele p. Míku. Nabídl jsem Vam čiliky samce, když
sem Vám holuba předával do ruky se slovy jaký je pěkný, ale není to Ukrajinec. Pak jste dostal ještě jednoho postavového rejdiče u kterého jsem říkal, že za moc nestojí. S tím že holubi byli darováni a nebyli to první holubi které jste ode mě odvezl zadarmo. Takže pokud jste zjistil, že holub je Váš- je to jeden ze sedmi holubů které jsem od Vás před lety koupil (za 350Kč/ ks) po přepeření vypadali úplně jinak než jsem je koupil, a jejich chovná hodnota (až na jednoho) kterého jste si zas odvezl zadarmo byla taková, že jsem je daroval příteli na statek.
Oháníte se povolenou úpravou holubů, která je povolená pro výstavy, ale v případě prodeje je to na hranici podvodu.
když to shrneme dostal jste holuby zadarmo, které jsem vám nenutil. Udělal ste ze sebe podvedeného chudáka...

S přáním pevného zdraví Ladisla Kůgel

27.4.2009 18:39
beda

XXX.XXX.7.85

bula napsal(a):
Vážený příteli p. Autrato

po přečtení tohoto dojemného příspěvku se mě zmocnilo velké dojetí a chtěl bych uvést věci na správnou míru.
Pro čilika ste 200km nejel, ale vezl jste Vašeho kamaráda a mého přítele p. Míku. Nabídl jsem Vam čiliky samce, když
sem Vám holuba předával do ruky se slovy jaký je pěkný, ale není to Ukrajinec. Pak jste dostal ještě jednoho postavového rejdiče u kterého jsem říkal, že za moc nestojí. S tím že holubi byli darováni a nebyli to první holubi které jste ode mě odvezl zadarmo. Takže pokud jste zjistil, že holub je Váš- je to jeden ze sedmi holubů které jsem od Vás před lety koupil (za 350Kč/ ks) po přepeření vypadali úplně jinak než jsem je koupil, a jejich chovná hodnota (až na jednoho) kterého jste si zas odvezl zadarmo byla taková, že jsem je daroval příteli na statek.
Oháníte se povolenou úpravou holubů, která je povolená pro výstavy, ale v případě prodeje je to na hranici podvodu.
když to shrneme dostal jste holuby zadarmo, které jsem vám nenutil. Udělal ste ze sebe podvedeného chudáka...

S přáním pevného zdraví Ladisla Kůgel

...ale to je nedorozumění- proboha myslel jsem to uplně jinak měla to být pravdivá legrace, co se může stát (moje vina, že jsem si nevšiml bez brýlí,že to má náš kroužek) a ještě ho tam vychvaloval, že je opravdu lepší, než ty moje!! A je skutečně moc pěkný, i když je to můj! Rozhodně jsem to nemyslel nějak zle a né že bych ze sebe dělal chudáka podvedeného-i jsem to tak nějak psal!! Pokud se však týče úpravy víte dobře, že jste nebyl tenkrát ohlášen, takže nemohl být holub upraven a bylo to opravdu z výstav! Akorád mně mrzí to zadarmo-odvezl jsem od vás jednu holubičku za slíbený pár volžáků (bohužel kuna byla rychlejší)! Také jsem se omluvil a pokud se týká tohoto čilika víte dobře, že za něj máte dostat párek dánských stehlíků (Míka je svědek)! Takže zadarmo určitě né! Také jsem nikoho nejmenoval a mělo to být pouze, co se může také stát a né nějaké osočování, nebo co- za to mně ani holubi nestojí!! Tak zdravíčko.B.A

27.4.2009 22:27
kolovrat

XXX.XXX.159.217

beda napsal(a):
... nemusíme, mám to v holubníku a nejsem sám (a dávat to po nich znova do pořádku-není malá práce) a když je to již téměř hotové tak přijde kuna a můžete začít znova! A o tom to je!!! Béda

Jenom k tomu učení. Na podporu názoru kamaráda, přikládám snímky ze dvorka východních přátel, po nichž je opravdu fuška, dát vybraný druh do patřičné fazony z takového guláše. Potom se nelze divit ani odpovídající ceně.

27.4.2009 22:30
kolovrat

XXX.XXX.159.217

kolovrat napsal(a):
Jenom k tomu učení. Na podporu názoru kamaráda, přikládám snímky ze dvorka východních přátel, po nichž je opravdu fuška, dát vybraný druh do patřičné fazony z takového guláše. Potom se nelze divit ani odpovídající ceně.

Ještě jeden snímeček

Přidejte reakci

Přidat smajlík