holoube
napsal(a):
Zleva Luboš Pavezka,Roman Španer a Zdeněk Pavezka
Jejich krásné a učelné chovatelsé zařízení
holoube
napsal(a):
Luboš Pavezka
Zleva Roman Španer,Jaroslav Vlček a Luboš Pavezka.
milda2
napsal(a):
Zdravím,velice pěkné chovatelské zařízení a zvláště holuby jsou super.Měl bych dotaz zda-li používáte k odchovu chůvy nebo si je páry odchovají sami
Kvalitního Kinga bez chův nelze odchovat , King špatně krmí. Jsou tací že krmí ale holubata nemají váhu. King který dobře krmí je většinou německého typu coš mi klubaři považujem za PASKVIL KINGA!!!!!!!!!!!!!.
jaraking
napsal(a):
Kvalitního Kinga bez chův nelze odchovat , King špatně krmí. Jsou tací že krmí ale holubata nemají váhu. King který dobře krmí je většinou německého typu coš mi klubaři považujem za PASKVIL KINGA!!!!!!!!!!!!!.
Zdravím Karle ale nafotil sto perfektně Luboš ten dejcha ale ma to tam pěkný
jaraking
napsal(a):
Zdravím chlapi!
Tak to ma teraz neštvite, že King potrebuje krmiče, nie je si sám schopný odchovať mláďatá... Že krmiče potrebujú krátkozobé holuby, ktoré si fakt niesú schopné odchovať potomstvo, to je mi jasné (sám ich chovám...), ale už aj King, polievkový holub??? Kam to spejeme.... Prajem veľa úspechov v chove. Peťo