Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2010 21:36
danurba

XXX.XXX.12.226

doufám že mě tady nikdo neukamenuje :-)...Holuby mám pro užitek, zabíjím holoubata na maso a tak jsem dnes při jejich škubání přemýšlela, jak je udělám. Máte nějaký dobrý tip? Podělte se prosím..
já udělám nádivku z rohlíků, vajíček, mlíka a přidám najemno nasekané holubí játra, žaludky a srdíčka, okořením zelenou petrželkou. Nacpu to do holubů, co zbyte přidám vedle a peču na másle, trochu podlejvám. Když je maso měkké, zaleju to sladkou smetanou a ještě trochu dopeču. Je to mňamka. K tomu brambory nebo chleba.:-)

juraj

28.3.2010 13:58
juraj

XXX.XXX.222.186

mozem sa spytat aj ked o sice nesuvisi z temou ale ake mate tie holuby?

28.3.2010 20:53
danurba

XXX.XXX.12.226

mám kongy, kalifornské a pošťáky, ale všechno pohromadě, takže se mi to občas různě překříží. Takže holoubata jsou takový mix

28.3.2010 21:08
juraj

XXX.XXX.222.186

moja mama mi raz urobila mladeho holubka na šampionoch zo smotamovou omackou a varene zemiacky ku tomu bolo to celkom dobre... krizenci aj tak najlepsie su odolne voci chorobam....

28.3.2010 21:29
danurba

XXX.XXX.12.226

to zní dobře...:-)

29.3.2010 22:04
chovatelpodluzi

XXX.XXX.156.5

jedná se sice o úplný základ, ale pochutnal jsem si - pečená nebo grilovaná holoubátka na šťávě, k tomu pak nejlépe čerstvý chleba, lepší je to spíš k večeři s pivem :-) jen pozor na pečení i dalších částí, můžou se v holoubátku rozvařit při přelévání a místo chutných kousků máme holoubě s rozteklými kousky uvnitř :-)

29.3.2010 23:18
mysak

XXX.XXX.46.80

:-)Já bych tam dal ještě proužky slaninky a propíchal s tím prsíčka. Jinak s nádivkou klasika. Jediný co je u pečených problém jsou vysušená křídla. Polívka je taky vynikající. Je to chuťovka no, ale když se holoubat sejde víc, tak je to na oběd pro všechny. Jinak holoubata zabíjím jakmile se jim rozvíjí peří pod křídly. Tehdy jsou již narostlá a přitom ještě tučná.
Juraj Kafka

30.3.2010 07:47
beda

XXX.XXX.111.34

... asi bych nemohl chovat holuby a přitom se olizovat //ale každý jsme jiný//- jak to nemá z každé strany špejle, tak to není pro mně! :-) B.

Přidejte reakci

Přidat smajlík