Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2010 01:26
texan.sk

XXX.XXX.36.202

Zdravím všetkých holubárov v Čechách a na Morave!
Volám sa Miroslav Dobiš a som predseda Slovenského klubu chovateľov texanov. Intenzívne sa venujem tomuto plemenu už 22rokov aj keď prvé texany som mal už začiatkom 80-tých rokov. Rozhodol som sa prihlásiť na toto fórum,lebo aj keď to tu nesledujem často,tak v starších témach som videl,že sa odvolávate pri diskusiách aj na našu stránku www.texan.sk. Náš klub bol založený len pred rokom počas konania EV Nitra a nedávno pred tým aj Web. Klub už pracuje na plné obrátky a snažíme sa sledovať všetko čo sa kde šuchne o texanoch. Ak by ste mali na nás nejaké otázky som Vám k dispozícii.Na budúci týždeň by ste na stránke mali nájsť najnovší preklad štandardu ktorý vyšiel tohto roku v Amerike . Chcel by som Vás ktorý sa špecializujete na plemeno texan pozvať na prvú špeciálku texanov na Slovensku. Bude sa konať počas CV v Nitre 26-28.11.2010. Zíde sa tu Slovenská špička a budú vystavené aj texany popredných chovateľov z Maďarska. Ponúkame Vám aj členstvo v klube,kde budete všetci vítaný. Po skončení tejto akcie bude všetko na webe aj s bohatou foto galériou.Ak by ste mali v budúcnosti čokoľvek na tému texan,tak píšte, volajte,mailujte budeme sa tešiť.
Zdraví Miro!

21.11.2010 21:55
emil.r

XXX.XXX.102.191

Kolko texanov bude v Nitre na špecialke.

Přidejte reakci

Přidat smajlík