Přeléčujete holuby už nebo jste už je přeléčili a jaký léky jim dáváte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2011 19:21
petrkabele

XXX.XXX.210.219

Já teptve budu holuby čkovat,odčervovat,atd.
A co vy?smajlík

6.2.2011 19:56
pekol

XXX.XXX.0.67

Konečne prestalo mrznúť, dnes som všetkým holubom aplikoval Galmektin (ivermectin) proti vnútorným a vonkajším parazitom pomocou inzulínky, pekne individuálne, podkožne každému holubovi. Včera dnes a ešte pár dní budem podávať Metrozol proti trichomoniáze. Do sezóny musia isť holuby zdravé a bez parazitov. Peter

6.2.2011 20:21
holubi

XXX.XXX.12.167

petrkabele napsal(a):
Já teptve budu holuby čkovat,odčervovat,atd.
A co vy?smajlík

Chlape tohle neni zdrovna oblíbený téma na týhle moderce. Taky sem myslel že se tady rozjedou podobný příspěvky ale vždy se to zvrhlo v nadávky apodobně. Hlavně že všichni nosí zodpovědně doklad o očkování pseudomoru.Ten snad je pro vystavující povinej.To je vlastně ůplně to základní a při tom se neděje ve většině případů. Přeberte si to každý jak chcete zkrátka praxe je taková.

6.2.2011 21:41
pedrosanchez

XXX.XXX.1.3

Chichi vím že ode mě nic nového nečekáte, tedy vás ujišťuji že pořád nic neléčím, a pořád spoléhám na MVDR Jestřába PhDr že mi holuby vyléčí zdarma,snadno a rychle.A baštím holoubata aniž bych se bál že jím chemické nesmysly. Pedro

P.S. Biochov holubů jako z pohádky o Evropské Unii,jen ty dotace na sežrané holuby by se mi hodily.

Přidejte reakci

Přidat smajlík