Konečne prestalo mrznúť, dnes som všetkým holubom aplikoval Galmektin (ivermectin) proti vnútorným a vonkajším parazitom pomocou inzulínky, pekne individuálne, podkožne každému holubovi. Včera dnes a ešte pár dní budem podávať Metrozol proti trichomoniáze. Do sezóny musia isť holuby zdravé a bez parazitov. Peter
petrkabele
napsal(a):
Já teptve budu holuby čkovat,odčervovat,atd.
A co vy?
Chlape tohle neni zdrovna oblíbený téma na týhle moderce. Taky sem myslel že se tady rozjedou podobný příspěvky ale vždy se to zvrhlo v nadávky apodobně. Hlavně že všichni nosí zodpovědně doklad o očkování pseudomoru.Ten snad je pro vystavující povinej.To je vlastně ůplně to základní a při tom se neděje ve většině případů. Přeberte si to každý jak chcete zkrátka praxe je taková.
Chichi vím že ode mě nic nového nečekáte, tedy vás ujišťuji že pořád nic neléčím, a pořád spoléhám na MVDR Jestřába PhDr že mi holuby vyléčí zdarma,snadno a rychle.A baštím holoubata aniž bych se bál že jím chemické nesmysly. Pedro
P.S. Biochov holubů jako z pohádky o Evropské Unii,jen ty dotace na sežrané holuby by se mi hodily.