Pořídil jsem holuby kalifornské jako chůvy. Zatím jsem měl pštrosy a rysy, kteří se jako chůvy osvědčíli , kalifornští zatím čekají na příležitost.
texan.sk
napsal(a):
Ahoj!
Trochu Ťa poopravím, to sú texany v horšom prevedení
Vlevo 1,0 a vpravo 0,1 , stále si myslíš , že to jsou texani ?
texan.sk
napsal(a):
Presne naopak v ľavo je 0.1(100%) a v pravo 1.0 aj keď sa mi zdá už kríženec, nečistý na rodobarvost´- má pruhy
Kdyby to byli texani tak máš pravdu , ale nejsou , vlevo je holub a vpravo holubice . Už loni na podzim zahnízdili
a snímky holoubat jsou letošní hnízdo , které vyvedli . Jsou to holubi z bývalého farmového chovu,
který zanikl kvůli ptačí chřipce , ale majitel je stále v menším množství chová . Ty snímky jsem zveřejnil spíše
kvůli té hnědé barvě , pokud to hnědá opravdu je, jako hnědé jsem je koupil.
texan.sk
napsal(a):
Presne naopak v ľavo je 0.1(100%) a v pravo 1.0 aj keď sa mi zdá už kríženec, nečistý na rodobarvost´- má pruhy
Kdyby to byli texani tak máš pravdu , ale nejsou , vlevo je holub a vpravo holubice . Už loni na podzim zahnízdili
a snímky holoubat jsou letošní hnízdo , které vyvedli . Jsou to holubi z bývalého farmového chovu,
který zanikl kvůli ptačí chřipce , ale majitel je stále v menším množství chová . Ty snímky jsem zveřejnil spíše
kvůli té hnědé barvě , pokud to hnědá opravdu je, jako hnědé jsem je koupil.