- který z holubů dle profilu mně to asi provedl ? //- já, mám podezření na pávíka
B.//-tak hezký den a
!!!
beda
napsal(a):
- který z holubů dle profilu mně to asi provedl ? //- já, mám podezření na pávíka
B.//-tak hezký den a
!!!
Zdravím. Tak tohle vím naprosto přesně a divím se, že to Beda neví. To je v Praze a je to díra v okně na ekonomickém oddělení ÚV ČSCH. Tudy mám utíkají naše základní prostředky. Jenom furt dumam, kdo ji moh udělat a hlavně kdy. No není teda moc veliká a tak tam asi bude dost dlouho, když už toho tudy tolik uteklo. Musíme být ale optimisté a věřit, že tan sedí nějací dobří skláři a nebo přijdou jiní a brzo jí zasklejí. No a když né, tak se udělá větší a ty kteří tu díru nebudou chtít zasklít se tudy vyhodí. A bude po ptákách. Možná že se pletu, ale takhle to vidím. Zdraví všechny poctivé skláře St. Toman
- no stalo se to asi brzo po ránu ! Že by kalous? Soused říkal, že spíše a dle díry " KALOUSEK"!! -tak já teda nevím
B.
beda
napsal(a):
B.//-tak hezký den a
!!!
Buď to byl sebevrah. A nebo ůtočník který musel bejt po tomto děsivém činu někde ošetřen u nejblyžšího veterináře. Brrrr ůplně mi de mráz po zádech. Každopádně to nenechávejte být, Viník musí být dopaden a potrestán
holubi
napsal(a):
Mam souseda Kalouska a ten se k tomu nemá
- " KALOUSKA " a za souseda nezávidím !!