Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2011 20:59
chovatelpodluzi

XXX.XXX.134.10

Vážení přátelé,
chtěl bych Vás požádat o fotografie brněnských voláčů tygrů žlutých a černých. A dále o foto moravských voláčů červených a modrých. Přítel Staňa Hejral (posuzovatel holubů s pozastavenou činností pro dlouhodobou nemoc) mne požádal o fotky těchto holubů, neboť je choval a bohužel žádnou jejich fotku nemá a rád by si je připomínal tak, že si jejich fotku pověsí na zeď u postele. Moravské pštrosy nebyl problém sehnat a nafotit na výstavách, ti jsou skoro všude v mnoha barvách, ale brněnské voláče jsem viděl letos zatím jen v obvyklých barvách (černí, bílí, žlutí, atd.). Tygry jsem ještě nepotkal, abych je zdokumentoval. Děkuji za případnou pomoc. Fotografii mi prosím případně posílejte na email ah-kralici@email.cz

10.10.2011 20:59
machy43

XXX.XXX.195.227

Zdravím. posílám jednu fotku černého tyhra z loňska. Jinak černé tygry přihlásil pan Prokeš na krajskou výstavu do Českých Budějovic.

12.10.2011 13:47
chovatelpodluzi

XXX.XXX.134.10

Děkuji za zaslání fotek, sešlo se poměrně hodně BV černých tygrů. Tak za ně moc děkuji. Některé vyberu a nechám vyvolat. Děkuji

16.10.2011 12:37
kolovrat

XXX.XXX.160.98

Na Vaši mailovou adresu jsem poslal snímek žlutého tygra BV. Sdělte mi prosím zda v pořádku došel. I.K. :-)

16.10.2011 21:45
chovatelpodluzi

XXX.XXX.128.225

Ano, došel v pořádku. Děkuji mnohokrát. Zatím se mi sešlo povíce černých tygrů. Žlutých se nedostávalo. Velmi potěšil. Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík