Zdravím, pořídil jsem si 5 párů údajně amerického kinga aby nelétali,ale po třech týdnech jsem je pustil se projít na zahradu a po chvilce se rozlétli do všech stran.Zakroužili nad zahradou a byli na střeše.Dva dni létali po střechách a až třetí den jsem je dostal do holubníku. Myslel jsem že takhle king nelétá??
Dnešný king by mal vyzerať asi takto
červený dominant na výstave v Demjate okr. Prešov
viac na http://www.pekolpouter.estranky.sk/
ferencjo

XXX.XXX.5.221
zdravím. za koľko ste tie kongy priniesli?
sú to kingy.ale veľmi starý tip. minulý týždeň som bol u chovateľa P,Farkaša pri Zvolene a on povedal.že dobrý king nevyletí na strechu a taktiež je pokojný pri manipulácii . . ale ak chcete holuby na mäsko tak máte vyhrané.
A ešte jedna malá rada..ak chcete nelietavé holuby tak mondény..
( pripájam fotku z chovu spomínaného chovateľa)
Díky za odpověď, holubi byli po nějakém zemřelém holubářovi,ale jsou všichni kroužkovaní, chtěl jsem něco co nelétá,(sousedka má furt něco proti) a teť mám toto.
Jinak mám ještě dva páry gigantů, mám to jen pro radost,syn (8let) se nějak zakoukal do holubů......
Nejraději bych je vyměnil za nějaký giganty....
podskocova

XXX.XXX.34.180
podskocova

XXX.XXX.34.180
podskocova

XXX.XXX.51.197
Nikdo mně neodpoví?Jak jde o hádky tak přispěje každý........
podskocova

XXX.XXX.60.51
bože to vím taky,ale dává takovéto holoubata..........tak jestli to má cenu kroužkovat nebo jen kuchyň pane chytrý.....
jaroslav69pokorny
napsal(a):
Ptala jste se chovatelů kingů, ti vám neodpověděli. Když vám odpoví mladý ochotný chovatel a naprosto přesně, tak ho seřvete.
Tak se nedivte. Pokládejte jasné dotazy, dostanete jasné odpovědi jako třeba od Juraje. Jarda Pokorný
díky pane Pokorný.jak se říka pro dobrotu na žebrotu ..příště nikomu psat nebudu někomu poradíte a ještě vám vynadá.dneska tem lidem hrabe.pane Pokorný Vás si velice važím jste výbornej chovatel a bezva člověk.
podskocova

XXX.XXX.63.148
mysak
napsal(a):
Zdravím, king je popelavě červený stříkaný. Nic víc nic míň. Vystavovat se dá po tímto názvem i pod třídou AOC ta spolkne nadneseně řečeno zatím všechno. Hlavně když to splňuje tělesný typ.
Juraj Kafka
Moc děkuji pane Kafka za odpověď.Součková
podskocova

XXX.XXX.63.148
jaroslav69pokorny
napsal(a):
Ptala jste se chovatelů kingů, ti vám neodpověděli. Když vám odpoví mladý ochotný chovatel a naprosto přesně, tak ho seřvete.
Tak se nedivte. Pokládejte jasné dotazy, dostanete jasné odpovědi jako třeba od Juraje. Jarda Pokorný
Tak Vážený nepřečetli jste si moji otázku,tak ještě jednou CO JE TO ZA BARVU.Na toto mi odpověděl jem pan Kafka.Takže tu nebrečte jak malí kluci co jim vzali mičudu a jděte poučovat někam jinam.Myslíte si no jo ženská ta nic neví......Možná toho vím víc o holubech jako vy.Proč jste mi tu barvu správně neurčil vy PANE CHYTRÝ
Součková
podskocova

XXX.XXX.63.148
bushido
napsal(a):
ano cenu kroužkovat to má pani nervozní.se nedívím že vám nikdo neodpoví
Chlapče nauč se číst a zadej si kolik je ti let,potom budou k tobě snad lidé shovívavější.......Takhle odpovídáš jak sebevědomý ostřílený holubář a samozřejmě nesmysly.....Součková
podskocova
napsal(a):
Tak Vážený nepřečetli jste si moji otázku,tak ještě jednou CO JE TO ZA BARVU.Na toto mi odpověděl jem pan Kafka.Takže tu nebrečte jak malí kluci co jim vzali mičudu a jděte poučovat někam jinam.Myslíte si no jo ženská ta nic neví......Možná toho vím víc o holubech jako vy.Proč jste mi tu barvu správně neurčil vy PANE CHYTRÝ
Součková
Paní Součková, vaše otázka zněla: "Prosím chov. kingu co je to za barvu a jestli se to dá vystavit." Odpověděl vám mladej kluk na dotaz jestli se to dá vystavit se snahou vyhovět a vy se k němu chováte nadutě, poprvé i podruhé. Jestli se takto budete chovat i nadále, tak mladé chovatele odradíte nebo vás pošlou kamsi. Obojí bude špatně. Barvu odborně určit neumím, pro mě je to červená straka. Možná toho víte o holubech víc než já a je mi to úplně fuk. Z vašich příspěvků jsem si totiž všiml, že toho víte nejvíc o všech ptácích. Jarda Pokorný
podskocova

XXX.XXX.63.148
Vy fakt neumíte číst proto vám vkládám jeho odpověď já se ptala na barvu!!!! ne na holuba.Takže jeho pro vás super odpověď :vystvovat nejde.protože nemá svazový kroužek - opravdu si myslíte že je to ok?Tak jste z jiného světa.A protože zhruba od 6 let jsem s tátou coby ornitologem chodila chytat kroužkovat a pozorovat ptactvo po vlastech českých,ke všemu měl povolání ZOOLOG tak o tom opravdu dost vím.Muj strejda zase dělal dravce.Za to se nestydím,ani za to ,že nepoznám značky aut a piva
podskocova
napsal(a):
Vy fakt neumíte číst proto vám vkládám jeho odpověď já se ptala na barvu!!!! ne na holuba.Takže jeho pro vás super odpověď :vystvovat nejde.protože nemá svazový kroužek - opravdu si myslíte že je to ok?Tak jste z jiného světa.A protože zhruba od 6 let jsem s tátou coby ornitologem chodila chytat kroužkovat a pozorovat ptactvo po vlastech českých,ke všemu měl povolání ZOOLOG tak o tom opravdu dost vím.Muj strejda zase dělal dravce.Za to se nestydím,ani za to ,že nepoznám značky aut a piva
tebe by vystavit opravdu šlo si pekná slepice a ještě k tomu velká krá**.
podskocova

XXX.XXX.59.116
Bohužel pane Dvořák každá barva ve vzorníku není, vystavit to mužete, ale s hodnocením 0b, takže je to zbytečné.Máte vysoké IQ o čem svědčí váš příspěvek.Věnujte se svým pošťákum, aby vám je něco nesežralo.Tato diskuze je pro mne uzavřená.
podskocova

XXX.XXX.59.116
Moc děkuji Součková