Holuby se rvou o kukaně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2011 14:37
slapetka

XXX.XXX.187.3

Dobrý den,
letos na jaře jsem začal s chovem texanů. Chov se mi celkem daří, povedlo se mi několikrát odchovat mladé..
Poslední dobou se holubí páry mezi sebou perou o kukaně. Takže např. jeden pár si hájí čtyři kukaně. Mám omezené prostory. Poraďte mi, jak mám zamezit tomu, aby se páry mezi sebou nenapadali? A jak mám zamezit tomu, aby si holuby nárokovali jen 2 kukaaně a né čtyři?
Děkuji za odpověď

30.10.2011 07:56
fiala

XXX.XXX.244.207

Zdravím já jsem toto řešil tak že jsem si do holubníku stoupl s vrbovým proutkem a když toto holub začal dělat tak jsem ho sešvihal jak koně a mám klid.

30.10.2011 10:50
mysak

XXX.XXX.46.80

Vemte barvy a natřete každý budník jinou barvou, dost to pomáhá, holubi akorád nevnímají modrou takže tu né. A potom neobsazené budníky uzavřete, aby nelákaly k obsazení. Nejsilnější samce usaďte v nejvyšších patrech, stejně by si je časem vybojovali.
Juraj Kafka

30.10.2011 19:34
micak

XXX.XXX.218.251

slapetka napsal(a):
Dobrý den,
letos na jaře jsem začal s chovem texanů. Chov se mi celkem daří, povedlo se mi několikrát odchovat mladé..
Poslední dobou se holubí páry mezi sebou perou o kukaně. Takže např. jeden pár si hájí čtyři kukaně. Mám omezené prostory. Poraďte mi, jak mám zamezit tomu, aby se páry mezi sebou nenapadali? A jak mám zamezit tomu, aby si holuby nárokovali jen 2 kukaaně a né čtyři?
Děkuji za odpověď

Dobrý večer kolego, kukaně jsou pro drůbež,ale je jasné o co kráčí smajlík

2.11.2011 09:53
kolovrat

XXX.XXX.160.98

Dolňuji informaci. Holubi mají budníky. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík