AHOJ, posílám pár fotek, které jsem se rozhodl neškudlit do fotoarchívu, ale ukázat je našim diskutujícím a přátelům krásných holubů. Jedná se o stručný průřez CV v Lysé 2011. Příjemné chvíle přeje Alexandr Veselý.....
1 začínáme voliérkou KCHSH
další pozdrav z Polska, když už mají v Kielcích 4300 holubů, tak proč se nepochlubit.....
takhle nahrbeného českého staváka černého sedlatého máme i v publikaci Národní plemena holubů České republiky, ale ostatní kresby rozhodně stojí za shlédnutí.....
Nedá mi to nepodělit se o krásný detail..... proto staváka tak máme rádi!
a pro Myšáka ten mandlík parukář
Věřím, že krása převážně českého holubářství Vás oslovila..... Přeji krásný víkend
Saša Veselý
- ráno jedeme!! Těšil jsem se hodně, těším se nyní ještě více
Moc pěkné fotky -čekal jsem na ně a vyplatilo se !! B.
5555
napsal(a):
AHOJ, posílám pár fotek, které jsem se rozhodl neškudlit do fotoarchívu, ale ukázat je našim diskutujícím a přátelům krásných holubů. Jedná se o stručný průřez CV v Lysé 2011. Příjemné chvíle přeje Alexandr Veselý.....
1 začínáme voliérkou KCHSH
Měl bych dotaz, je na výstavě více takovýchto nádherných dekorativních voliér, či výběhů s drůbeží či králíky, dokreslující nádhernou slavnostní atmosféru výstavy? Bohužel se tam nedostanu, za to se budu dobře bavit za týden na VH... Škoda, že to není zaráz, z Prahy je to kousek, ale takto nestihnu ani Přerov.
AHOJ, nevím, kolik bylo přesně voliérek, určitě tam byla ještě s českými bubláky, ale mohlo jich být více. Jenže to je velká oběť, dopravit na výstavu velkou voliéru, řadu holubů do ní, pak ještě zajistit krmení, demolici voliérky a odvoz, to je práce pro opravdového milovníka holubů... A minimálně v klubech strukturových holubů a českých bubláků takovéto nadšence máme. I jim patří poděkování. Chovu zdar.
beda
napsal(a):
- ano bylo to -to nej z výstavy / - jen se zeptám, nechybí v tom také ještě bílá ???
Nechybí, když je mandlová kvalitní, probělení není vidět! Probělenou mandlovou dostaneme tehdy, když použijeme nesprávného partnera (což je časté, měl by to být tzv. kite nebo de roy) a nebo je to mandlová se spread (plnobarevným) faktorem, kde je barva černobílá (tzv. dvoubarevná mandlová). Saša Veselý
5555
napsal(a):
Nechybí, když je mandlová kvalitní, probělení není vidět! Probělenou mandlovou dostaneme tehdy, když použijeme nesprávného partnera (což je časté, měl by to být tzv. kite nebo de roy) a nebo je to mandlová se spread (plnobarevným) faktorem, kde je barva černobílá (tzv. dvoubarevná mandlová). Saša Veselý
- jasné! Dík - /lépe je zeptat se, než se mýlit / A když je něco TOP, je o tom dobře vědět co nejvíce !
B.
Velkou pochvalu za propagaci ČESKÉHO BUBLÁKA si zaslouží přítel Červený a př Míra FER