Trochu silvestrovská téma. Chovám anglické hrvoliaky a od jesene až do jarného párenia mám o zábavu postarané. Holubice mám oddelené od holubov. Väčšina holubíc je neskutočne milá až do takej miery, že mám pocit, že sú do mňa zaľúbené. Pravda, platí to aj naopak.
Skoro každý večer, keď prídem do holubníka holubíc, stačí iba zahúúkať na ne a holubičky sú úplne bez seba. Poletujú a predvádzajú sa jedna pred druhou. Je to môj zimný relax a pohladenie duše.
Najmladšia z nich má iba 4,5 mesiaca a už je super, neskutočne milá, poklona pre Vás
Rovnaká holubička, ale vzpriamená, dúfam, že bude posilou v chove
Keď ešte trocha dofúka ...
Táto je staršia, kresbu nemá bohvieakú, ale je koketná a fúka ako šampiónka.
pekol
napsal(a):
Trochu silvestrovská téma. Chovám anglické hrvoliaky a od jesene až do jarného párenia mám o zábavu postarané. Holubice mám oddelené od holubov. Väčšina holubíc je neskutočne milá až do takej miery, že mám pocit, že sú do mňa zaľúbené. Pravda, platí to aj naopak.
Skoro každý večer, keď prídem do holubníka holubíc, stačí iba zahúúkať na ne a holubičky sú úplne bez seba. Poletujú a predvádzajú sa jedna pred druhou. Je to môj zimný relax a pohladenie duše.
Najmladšia z nich má iba 4,5 mesiaca a už je super, neskutočne milá, poklona pre Vás
Z pohledu holubic je to "PEKOFILIE" !!! Paráda
Zima trvá a trvá. Znova holubice a všade sneh, nafúkalo aj do voliér. asiim to nevadí
Dnes som navštívil priateľa Borisa Bocka, aj s fotoaparátom. Viac snimiek je na http://www.pekolpouter.estranky.sk/
Anglické hrvoliaky
rous
napsal(a):
opravdu pěkné,jenom slintám
,náhodou foto modrých stříbřitých nemáte? dík
Nechal som si v chove iba jednu "striebritú" holubičku teraz sa z lesbickej lásky zniesla
Pokiaľ sa nič nestane najmenej šyroch hlubov samcov(modrý, červenoplavý, žltoplavé)mám štiepiteľných na B+d, takže uvidíme Peter
rous
napsal(a):
Opravdu není co dodat super!.Mám ještě něco,neobjěví se u angličanů občas vetší rous(papuče)popřípadě í supí pera.
Máte pravdu, objaví sa a dosť často. V minulom roku som odchoval iba dvoch,presnejšie dve holubice. Jednú modrú a jednu "striebritú", ale tie som neutratil a v tejto sezóne budú vylepševať iné papučaté plemená. Totiž anglický krvoliak stál pri zrode snáď všetkých papučatých plemien (okrem holandského hrvoliaka - Dutch Pouter) a stále sa pomocou neho udržujú, regenerujú plemená. Len chovať AH sa nejako nechce. Je to náročný chov, ale keď sa darí, tak je to paráda. Radi by sme v našom slovenskom klube privítali nových chovateľov AH, máme členov aj z iných krajín. Peter
Aj túto, kresbou a paučatosťou neštandardnú holubica mám zaradenú v chove
Prikladám túto schému, možno ste ju niekde na IT videli. Skupina hrvoliakov je jedná veľká rodina, papučate celkom jasne. Bezmála jeden muster a prilepené viaceré ako hovorí pán Kafka "kabáty", plus nejaké odchýlky.
Ten prvý papučatý nie je pomorák je to Holandský hrvoliak, ktorý sa v strednej európe nechová. Byť holanďanom, tak sa na nemcov hnevám