Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj všem,pokusím se v průběhu pár dní přispět do moderky nějakými foty mého základu nového chovu NVH. Martin

Na prvním snímku 1.0 strakoš z burzy Holice, od nečlena klubu NVH pana Kučery. Líbil se mi v hlavě a zobu,zkusíme ho
Na dalším snímku holoubek od chovatele Zinkela Německo,otec šampiona ve stracích a také dal bílého šampiona. Importoval přítel Kravčišin a mně ho podaroval přítel Střešňák,za což mu děkuji. Holub je z roku 05.

1.0 strakoš od př. Pavla Drábka,čtyřkový holoubek ze speciálky 2011. Pořizovací cena 30 jourů,takže doufám,že v chovu bude platný

Stračena hekna 95b z Holic od přítele Tušla,velmi pěkná,linie př. Kravčišin Zinkel-Německo. Tato by měla,nebo mohla jít na Zinkelovo holuba.

Za kvalitu fotek se omlouvám,je to pracovní rychlofocení mobilem. Zbytek dodám zase někdy v podvečer,momentálně začínám s 9 páry holubů,fotek je tedy dost. Přeji všem superchovnou sezonu 2012 a pevné zdraví. Těším se na reakce do tabulky +/- bodů

napsal(a):
Za kvalitu fotek se omlouvám,je to pracovní rychlofocení mobilem. Zbytek dodám zase někdy v podvečer,momentálně začínám s 9 páry holubů,fotek je tedy dost. Přeji všem superchovnou sezonu 2012 a pevné zdraví. Těším se na reakce do tabulky +/- bodů
Tato velmi kavlitní holubice-dárek od př. Kolovratníka-by měla být základem pro MK linii mých NVH,pářena bude na Drábkovo MP holuba na následující fotografii

MP holub 2010 org. Pavel Drábek zakoupený na speciálce od př. Mira Topora.

95bodová a 30Eurová stračka od Mira Topora ze speciálky,sestra Drábkovo modrého strakoše na horní fotografii. Fotka je zcela mizerná

94 bodová a 30Eurová stračka od Mira Topora. Holubice byli vedle sebe na speciálce v klecích-tedy s tou MP nad ní a tady bych bodování zcela určitě přehodil-mezi nimi. Doufám,že obě holubice v chovu potvrdí kvalitu Mirovo holubů a dopachtím se přes tyto straky i k bílým holubům,které bohužel nemám a na speciálce toho moc kvalitního nebylo. Tedy na prodej v sobotu již vůbec nic-moje chyba s pozdní návštěvou.

Ještě jednou MPS He Mira Topora,u této jediné váhám mezi kvalitou a cenou. Na jeden pohled perfektní,deruhý den mi zase přijde mnohem horší. Každopádně jedl jsem již i dražší polévky!!!

Zde poděkuji př. Janu Rychlému za uvolnění tohoto samečka do mého chovu,protože po MK barvě jsem velmi toužil a nyní s ní díky jemu a př. Kolovratníkovi mohu začít pracovat. Holoubek měl 94b na speciálce a byl trestán 2b za křivou kobylu,což kdyby neměl,byl by mnohem výše v bodech. Krom nižší nohy je to vynikající holub. Velmi široký,krásná hlava,zobák,výborný krk,krátký v zadní partii!!!

Rychlíkovo budoucí partnerka. Dárek od př. Kolovratníka. Tato holubice mne donutila k tomu,sehnat jí kvalitní a optimální protějšek,což je rychlík. Ivovi za tuto heknu velmi děkuji,je to skutečně poštovní kapratá barva včetně šísky u oka a punčošek po bílé matce. Možná z toho bude i nějaká pěkná straka. Uvidíme.

K této hekně asi tolik. Dárek od př. Kolovratníka. Otec tmavý 95b,matka superchovná a vysoce kvalitní černá HE. Tuto holubici se pokusím použít do ČVK barvy. Je tam ale problém v tom,že je to kříž s tmavou,není tedy geneticky 100% černá,ovšem ačkoliv to na fotce není vidět,černá je velmi kvalitní a má atypický a nádherný lesk v barvě,proto pravděpodobně oslovím př. Lacinu s odprodejem kvalitního černého samečka v roce 2012. Je to celkově rámcově nejlepší HE na mém holubníku.

Další fotka černé,tady se ukazuje její krk!!! Trochu čapí délka tedy toho krku v zadku je výborně krátká,délka nohou také super. Na této fotce je ale vzadu skloněná a nohy krčí....

Zde přichází řehole v chovu Martina Němce. Rozšířil jsem řady chovatelů ČVK holubů 4ks od přítele Zdeňka Franty. Tento holoubek z roku 2010 je bratrem šampiona 2011,sám byl 2x bodován 94b !!! Tento holub je výborně široký v hrudi,100% zob,hlava,krk,noha. Holub utíká v zadní části hodně do délky a obecně u těchto holubů utíkají oči do oranžova. Po konzultaci se Zdeňkem Frantou a Karlem Kravčišinem se tento týden do mého chovu budou stěhovat dvě žlutěplavé hekny od př. Kravčišina a ČVK barvu rozjedu křížem s těmito holubicemi.

Nemám rád uniformitu barev na holubníku,ačkoliv u jiných kteří to mají,se mi líbí. Moc mi chybí bílí holubi,prostě budeme šlechtit ze stračen...

Bývalé oddělení pro vdovy,momentálně karanténa a na jaře se pravděpodobně změní v oddělení pro hejnko 6ks ADANA WAMMEN,které se pokusím potrénovat pro der Sturzflug- střemhlavý let

Pouze přidat mobilní přepážky a je tu další odděleničko s 20-ti sedačkami.....

Toto je pohled do hlavního chovného holubníku těsně po zásahu desinfekcí a předtím došlo k jeho odsání průmyslovým vysavačem,což je velmi vhodné provést alespoň 2x ročně,lépe však při každém čištění. Čím častěji čistíš,tím je to menší práce.
Moje holubníky jsou užitnou plochou velké cca 38m/2,takže škrábání je to dostatek,rošty nepoužívám. Jsou to prastaré boudy,cca 17let staré,bohužel 30tis na nový holubník nemám a ani by se mi to do toho vrážet nechtělo. Tento stav musí ještě chvíli vydržet při občasné výměně lepenky a nějakého prkénka. Obecně ale tyto prostory splňují veškeré zásady a potřeby chovu. Světlo,vzduch,suché prostředí,pokud možno eliminovat prašnost odsáváním prachu,pravidelná desinsekce a desinfekce.
Chtěl bych zde ještě jednou jmenovitě poděkovat za vstřícnost a dodání kvalitních holubů těmto přítelům:
Ivo kolovratníkovi,Pavlu Drábkovi,Karlu Kravčišinovi,Miro Toporovi,Zdeňkovi Frantovi,panu Tušlovi a panu Kučerovi a ještě panu Hamplovi z Budyně nad Ohří. Snad jsem na nikoho nezapoměl. V letošních Holicích doufám již porovnáme společně letošní snažení.
Martin

Ahoj přátelé,
děkuji za pozitivní reakce. Co se voláčů týče,tak kdysi jsem byl blázen do ČS. Míval jsem kapraté sedlaté modré a hodně černé bělokosy.
Bohužel jak říkám,nemohu mít všechno. Jsem extrémně zatížený na holuby vzniklé z PH,takže NVH jsou to pravé,choval jsem je také cca 6let jako kluk.
Jinak jak jsem psal,tak budou u mne Bejrůty a Adana Wammen,tak pro dokreslení přidávám fotku Adan od kamaráda Andrého Butzeho. Tato linka sedí momentálně u Petra Suchého a Petra Jihlavy,na jaře budu mít mladé,nějaké Bejrůty ještě dovezu. Tito rejdiči mě naprosto fascinují svým tělesným rámcem-je to větší než PH a vypadají velmi impozantně.
Navíc jejich styl letu je také famozní. Vytočí mizící výšku a na vábníka se střemhlav spustí dolů na zem. Dostal jsem dokonce i nějaké ozdobičky-rolničky a takové volovinky,aby v letu pěkně cinkali jenom píšťalky ještě nemám,ale pořídím a vykompenzuje mi to ztrátu chovu PH,protože není dokonalejšího tvora v holubí říši,než špičkový závodní PH,bohudík je to tak!!!
Chovu zdar chlapi!!

Jak jsem slíbil tak vkládám-tedy pro Zdeňka Frantu. Tady je 1. z bratrů. Otázka na něj a asi především na pana Kafku. Je tento holub nositelem kaprovosti-jejího genu,nebo je to jen náhodný výpěstek???
Otec je ČV plnobarevný,ale s náznakem kapratosti,matka černá straka. Jeden ze sourozenců je žlutá kapratá straka,tedy padala z toho zatím červená a žlutá barva.

ten samý holub-nechtěl se postavit,ale figuru má stejnou,jako jeho bratr...........

bělobřich,alias bratr holuba nahoře,co mohu čekat od tohoto?? tedy půjde to do červených kaprů?? Pane Kafko??

bělobřich s partnerkou a další dotaz. jaká by tam mohla být pravděpodobnost,že mi z toho vypadnou čistě bílí holubi?? konečně mám na holubníku jednu v celku dobrou HE.

I takto ideálně se zapáří holubi sami. rychlík x kolovratnička,velmi pohledný a nadějný mladý pár!!!

A opět ve vší skromnosti jeden z párů,který mi ušetřil starosti s jejich lámáním na sebe,protože takto to pospolu být skutečně mělo...

strak není nikdy dostatek,tedy dobrých a tyto dvě jsou velmi dobré.....

Ahoj Martine,koupil jsi dobře.Pokud byl 1.0 červený plnobarevný,tak vidíš sám,že po něm není čistá kapratost,ale je vždy potemnělá(zamazaná).Pokud dáš tohoto 1,0 s bílou,budou padat straky červené takto kreslené a žluté takto kreslené,ale různé intenzity zbarvení.Mohou padat i červené plnobarevné straky.Nejsem tak dobrý genetik jako př.Kafka,ale beru v úvahu,že NVH má tzv.červenou řadu -poštovní,která je dominantní ke všem řadám.Hlavní věc je žes koupil kvalitu v postavě a ostatní se dá v dalších generacích vykreslit.Zdraví Zdeněk FRANTA

Ahoj Zdendo,
děkuji za pozitivní hodnocení. Tito dva bartři mne u př. Hampla ij´hned zaujali. Přijel jsem sice pro něco jiného,ale odvezl jsem tyto a nelituji toho. Zároveň vrřrjné díky panu Hamplovi,protože holuby mi uvolnil nezištně s příslibem budoucí spolupráce,která se tedy pomalu ale jistě rozjíždí.
Jinak pokud se dáš do těch bělopruhých NVH přes českého holuba čejku,potom navrhuji změnu v názvu tohoto holuba EVH-evropský výstavní holub!!!!!
MARTIN
Martine s tím názvem bych asi neuspěl,protože oni už ho mají.Dej do vyhledávače deutsche schautaube,poté obrázky a na druhé straně máš HELLBLAU MIT WEISEN BINDEN.Není sice v postavě ,ale je to NVH modrý bělopruhý.Já tedy začnu a protože ty máš na to věk tak to doděláš.To jsem zvědav co ty na to.Zdraví Z.FRANTA

Ahoj příteli,
nerad od Tebe slyším o tom věku,tedy Tvém,ale budiž. Jsem ochoten pokud vše půjde tak nějak v pohodě podpořit jakoukoliv ušlechtilou chovatelskou činnost. Mně osobně se líbí cokoliv v kombinaci barva x bílá a bělopruzí holubi jsou podle mne jeden z vrcholů chovu holubů.
Popřejme si proto jen a jen pevné zdraví naše i našim miláčkům. Pokud máš zdravíčko,jde všechno. Juknu na ty bělopruhy na netu.
Martin

Zdendo dej sem prosím přesný odkaz na tu fotku weissbinde taube. Já to tam nevidím.
Martin

Ahoj,
díky,jsou to krásné slepice ti němci,mám je rád
napsal(a):
Jak jsem slíbil tak vkládám-tedy pro Zdeňka Frantu. Tady je 1. z bratrů. Otázka na něj a asi především na pana Kafku. Je tento holub nositelem kaprovosti-jejího genu,nebo je to jen náhodný výpěstek???
Otec je ČV plnobarevný,ale s náznakem kapratosti,matka černá straka. Jeden ze sourozenců je žlutá kapratá straka,tedy padala z toho zatím červená a žlutá barva.
koukám na to po delší době že jsem byl osloven. Trochu se v tom množství fotek neorientuji, pošlete mi p¨rosím vybrané holuby na meil a co k nich chcete vědět. Tento vypadá na Ash red Spread štěpící na vzorek CT tedy tmavou. Jinak mám k těmto holubům tak trochu blízko, jsou líbiví. Smad díky tomu, že jsem doma jednu holubičku NVH měl.
mysak
napsal(a):
koukám na to po delší době že jsem byl osloven. Trochu se v tom množství fotek neorientuji, pošlete mi p¨rosím vybrané holuby na meil a co k nich chcete vědět. Tento vypadá na Ash red Spread štěpící na vzorek CT tedy tmavou. Jinak mám k těmto holubům tak trochu blízko, jsou líbiví. Smad díky tomu, že jsem doma jednu holubičku NVH měl.
Dobrý den,jsem rád,že jste se Martinovi ozval,ale pokud bych mohl poprosit,nešel by dát Váš názor sem na moderku?Rád bych si jej přečetl,protože rád čtu všechny Vaše příspěvky ve kterých je hodně poučení pro všechny holubář.Nejsem tak kovaný v té šílené vědě zvané genetika,ale jste z jihu jako já a když čtu některé příspěvky od jiných,tak mám radost,že u nás se našel odborník jako jste vy.Zdraví Zdeněk FRANTA
K uvedené holubici, nedosahuje zdaleka typu Vašich holubů, přesto nebyla žádný přeborník v letu a mačkala vejce. Podsazená holoubata však pečlivě krmila a seděla na ních téměř do vylétnutí. Rád bych ještě někdy v budoucnu získal takovouto stříbřitou navíc bez skřivaního okru na hrudi. Vím, že jich moc není. A samců ještě méně možná žádný. Vyšlechtit by se dala pomocí žlutopruhých a černopruhých.
mysak
napsal(a):
K uvedené holubici, nedosahuje zdaleka typu Vašich holubů, přesto nebyla žádný přeborník v letu a mačkala vejce. Podsazená holoubata však pečlivě krmila a seděla na ních téměř do vylétnutí. Rád bych ještě někdy v budoucnu získal takovouto stříbřitou navíc bez skřivaního okru na hrudi. Vím, že jich moc není. A samců ještě méně možná žádný. Vyšlechtit by se dala pomocí žlutopruhých a černopruhých.
Stříbřitých pruhových,nebo kapratých bez okru v hrudi odchovávám každý rok kolem pěti kusů.Převážně jsou to holubice,ale měl jsem i několik samců.Chovám červené a žluté kapraté,tak vždy stříbřité dám kamarádům.V případě,že letos odchovám můžete je mít.Stejně bych se chtěl s Váma setkat a pro nás Jihočechy by to snad nebyl problém např.v Č.Budějovicích na jarních trzích a nebo Vodňany od Třeboně nejsou daleko.Zdraví Zdeněk FRANTA

Ahoj Pánové,
napište pane Kafko tady na moderku jen názor k těm červeným strakům,co jsou na fotkách. Prakticky stejně uvidíme brzy,co z toho poleze a jak to bude vypadat. Straky mám jasné a jediné v čem se budu pachtit co do kresby budou ČVK holubi. Pokud bych odchoval něco stříbřitého,také to s radostí předám,tyto dělat nechci.
Chovu zdar!!!
napsal(a):
Ahoj všem,pokusím se v průběhu pár dní přispět do moderky nějakými foty mého základu nového chovu NVH. Martin
zitnoostrovska vistava holubov 20.01.2012
napsal(a):
Ahoj Pánové,
napište pane Kafko tady na moderku jen názor k těm červeným strakům,co jsou na fotkách. Prakticky stejně uvidíme brzy,co z toho poleze a jak to bude vypadat. Straky mám jasné a jediné v čem se budu pachtit co do kresby budou ČVK holubi. Pokud bych odchoval něco stříbřitého,také to s radostí předám,tyto dělat nechci.
Chovu zdar!!!
Mám radost z takto rozvinuté diskuse a je škoda, že snímky nejdou zvětšit ani po přenesení. Jistě by to pomohlo v odhadech a radách, jak dále postupovat hlavně genetikům. I.K.

Ahoj,Ivo snímky jsou nekomprimované,ale jak říkám na H,je to z mobila. Jednou si koupím foťák.

Ahoj všem,
první pár má vejce,bohužel dle Zdeňka je to pár na sebe nevhodný. Nechal jsem je sedět,mají obě vejce plná. Líhnutí do -20st bude pro mne také dobrý test,co NVH v odchovu umí.

Ahoj Zdendo,potěšující správa s tím hřivnáčem!! Špačci jsou již také za kopečkama v Německu,ale k nám ještě nechtějí přes kopce,přiletí počítám do 10 dů,kdy by se měly mrazy zlomit na plusové teploty přes den a v noci to bude mírnější.
Stále očekávám,že něco nafotíš a přidáš do vlákna,tak šup,šup

Ahoj,tak asi máš pravdu,pokud to uložím do PC,tak je z toho takový malinkatý zmetek na občanku

mato78
napsal(a):
zitnoostrovska vistava holubov 20.01.2012
Pro Mato78,tento tmaváček je velmi slušný. Martin
napsal(a):
Ahoj Zdendo,potěšující správa s tím hřivnáčem!! Špačci jsou již také za kopečkama v Německu,ale k nám ještě nechtějí přes kopce,přiletí počítám do 10 dů,kdy by se měly mrazy zlomit na plusové teploty přes den a v noci to bude mírnější.
Stále očekávám,že něco nafotíš a přidáš do vlákna,tak šup,šup
Ahoj Martine,s tím focením by to šlo,ale i když holubům mráz moc nevadí,tak mému foťáku ano.Jednou jsem cvaknul a baterka vtahu.Náhodně jsem však našel tvé stránky NVH a to šup,šup platí spíše na tebe.Zdraví Zdeněk

Ahoj Zdendo,
všechno jako v mrazícím boxu,včetně holubů,kteří nejeví známky po chuti se pářit. Nevím,jestli je to krmivem,ale krmím asi 20% sladovnického ječmene,15% pšenky a zbytek je tak 40% řepky a 35% hrachu. Řepku mi NVH nežerou nijak zvláště,asi na to mají moc silné zoby,nebo jí tam mám moc-byla velmi levná a pěkná. Ovšem pokud vezmu holuby do ruky,tak kloužou šíleně,jako dobře přepeřený PH,prachu na peří skutečně nadbytek,to určitě potřebují ve volieře,pokud se promočí
Takže ani mě se nechce fotit a jsem domluven s Ivem Kolovratníkem,jakmile se oteplí uděláme pěkné fotky s jeho novým dělem!!! tedy fotoaparátem
Martin

...

...

Ahoj,
o víkendu jsem udělal nějaké fotky z oddlení holubic. Holubi jsou velmi rozpeření a proto nejsou moc k pokoukání.
Martin

to je prozatím vše, než holubi trochu získají na peří.
Martin

Nechci se úpně chlubit cizím peřím, ty dunky jsem neodchoval, ale ty jsou tak pěkné, že je nejde neukázat. Jejich rodiče sou žlutý samec, vítěz Bavorské speciálky a matka je žlutá vynikající holubice!
Máš se na co těšit.
Martin

...

toto je velmi povedená a ostrá fotografie od amatéra
na snímku je nejmladší sourozenec těch dvou samečků výše, snad také holub ....
napsal(a):
setry dunkovi :o)))
Zdravím, a rovnou říkám krása! Jako myslím všechny na snímku ne jen dunky. Zajímá mne ten světle modrý pruhový výletek stojící na tom krmítku, nemohl byste prosím mi jej vyfotit z detailu, zajímají mne jeho poněkud moučné letky. Možná je stříbřitý a já to vidim na svém kompu blbě.
Jinak nádhera, a zajímavý je ten červený strak. ale taky na posledním snímku z této série ten červeně kapratý stojící zády.

Ahoj příteli!
včera mě pekelně zlobilo připojení na internet, tedy doma zlobilo. Tak jsem sem dokázal nacpat jen těch pár fotek a ty nejlepší ne a ne nahrát. Vzal jsem si tedy dne PC do Prahy do práce, že to tam nasázím a co se stalo ... v práci se se svým PC nemohu připojit k síti!!
Udělal jsem za víkend 300 fotek, promazal jsem to na 50ks a nyní to sem nedám
Jinak na tom krmítku je stříbřitá hekna import, tuto mám nádherně nafocenou, tak jen prosím vydržet, dám to sem, jakmile se zadaří.
Martin

Všem obdivovatelům barviček i tvarů holubů. Co říkáte na tuto heknu??? Je to sestra holubů focených výše, ale je prvolíhňová. Jinak všechno je to kombinace Franta x Kravčišin, takže plnokrevní kluboví koně!

tmavší kapratá je org. Zdeněk Franta a ta za ní je již můj odchov ......

červaný holoubek asi bude tmavě červeněkapratý, tak mu dám šanci přepeřit, jinak je to syn výše nafocené originály od Zdendy a navíc bráška té červené stračky, co se tolik líbí .........

tady se trochu krčí, no nejspokojenější budu, až se bude v roce 2013 krčit na prvních vejcích.......

tuto jsem sem již dával, ale ne fotku z fotoaparátu, tak jukněte......

A nyní pro našeho specialistu kolegu přítele Myšáka. Tady máš tu heknu na přání. Je to import od chovatele př. Jandy. Měla být do bezpruhých, jejího samce jsem zabil zkrze tu rýmu, či co to s sebou Jandovi holubi bohužel táhli. Měl jsem jasně v úmyslu, dát ji na čvk holuba, bohužel s tímto se nikdy nezapářila, absolutně odmítá jinou barvu samce, než modrou!

na toto jsem ji měl pářit, pářil jsem a nic. org. Zdeněk Franta, bratr šampiona ......

tito dva kousci jsou otec se synem, snad základ této barvy a kresby u mne....

mám i tmavé, ale tito u mne končí, nechci je dělat ....
chcete je někdo???

ještě toto by mohlo být dobré, to je synek holuba, který je první v tomto vlákně.

mysak
napsal(a):
Zdravím, a rovnou říkám krása! Jako myslím všechny na snímku ne jen dunky. Zajímá mne ten světle modrý pruhový výletek stojící na tom krmítku, nemohl byste prosím mi jej vyfotit z detailu, zajímají mne jeho poněkud moučné letky. Možná je stříbřitý a já to vidim na svém kompu blbě.
Jinak nádhera, a zajímavý je ten červený strak. ale taky na posledním snímku z této série ten červeně kapratý stojící zády.
Jinak děkuji za pochvalu, ten červeněkapratý kus stojící zády je v nové sérii snímků ta tmavší holubička co za ní stojí ta světlejší varianta. Snažil jsem se fotit hotové holuby a čvk jsem fotil pro Zdendu Frantu, aby věděl, co že s těmi jeho vlasně vůbec dělám
napsal(a):
Jinak děkuji za pochvalu, ten červeněkapratý kus stojící zády je v nové sérii snímků ta tmavší holubička co za ní stojí ta světlejší varianta. Snažil jsem se fotit hotové holuby a čvk jsem fotil pro Zdendu Frantu, aby věděl, co že s těmi jeho vlasně vůbec dělám
No je krásná ta stříbřitá pruhová, jojo je určitě fotogenická, díky za přiblížení, ale mám laický dotaz: co je to hekna, prosím? To je nějaký hantec pro holubicu, či co?
Je zajímavé, že se s jinak barevným samcem nechce dát dohromady, možná by to chtělo ji s jiným zavřít na dýl a úplně jinam.

mysak
napsal(a):
No je krásná ta stříbřitá pruhová, jojo je určitě fotogenická, díky za přiblížení, ale mám laický dotaz: co je to hekna, prosím? To je nějaký hantec pro holubicu, či co?
Je zajímavé, že se s jinak barevným samcem nechce dát dohromady, možná by to chtělo ji s jiným zavřít na dýl a úplně jinam.
Ahoj Juro,
ano hekna je u mne hantec pro holubici :o)))
Tu potvoru jsem měl v oddělení, kde byly tři páry a ona se na toho nádherného samce ani nevykákla. Příští rok ji budu párovat stylem, že dostane na výběr 3 varianty samců a nechť si vybere. Jinak ještě nese extrémně veliká vejce, škoda jen, že letos se mi z ní nezadařilo.
Martin

Pro Zdendu, výletci krom té jedné jsou na 4. letce, je otázkou, jestli to do Holic stihnou, odhadneš to??? Já těžko, ale pokud by hodili dvě letky za měsíc, nevím, stejně to asi nestihnou.
Martin

Z návštěvy u př. Hampla. Někteří nafocení šaubíci se stěhují ke mně a stejný počet s ohledem k mému stavu cestuje naopak k Mírovi.
1,0 Kravčišin žlutěplavý

zacharias
napsal(a):
Chtěl bych touto cestou poděkovat Martinovi za holuby , které uvolnil mému kamarádovi za super cenu a ještě dárek dvou kousků ZDARMA .Je vidět že ještě jsou mezi námi holubáři s velkým Ch. Díky F.Z.
Jak píše p. Zachariáš, ještě je mezi námi pár chovatelů s velkým CH. A to je dobře, je vidět,že mezi takové holubáře patří i Martin! Tyto řádky asi nebudou nic pro lupuse P.K.
kakariki
napsal(a):
Jak píše p. Zachariáš, ještě je mezi námi pár chovatelů s velkým CH. A to je dobře, je vidět,že mezi takové holubáře patří i Martin! Tyto řádky asi nebudou nic pro lupuse P.K.
Ale,ale, Pavlíku tej hloupej narážce fakt nerozumím, to jako proto, že jsem ti nepochválil tvoje zaneřáděný pidi klece s ptákama ? A voe, Zachariáš je ŽENA . Tak se vzpamatuj a dej si
třeba tě to probere ze zapšklosti
.
lupus4
napsal(a):
Ale,ale, Pavlíku tej hloupej narážce fakt nerozumím, to jako proto, že jsem ti nepochválil tvoje zaneřáděný pidi klece s ptákama ? A voe, Zachariáš je ŽENA . Tak se vzpamatuj a dej si
.
o moje webové stránky vůbec nejde! Ale myslím,že s Martinem máš problem na jiné diskuzi,asi si to nepochopil,nevadí časem ti to dojde
lupus4
napsal(a):
.
A jestli myslíš,že p. Zachariáš je žena?! Tak už to nepij,nebo oslepneš.
kakariki
napsal(a):
o moje webové stránky vůbec nejde! Ale myslím,že s Martinem máš problem na jiné diskuzi,asi si to nepochopil,nevadí časem ti to dojde
S Martinem jsme se sice jednou "chytli" ale s tím já teda problem nemám a naopak si ho vážím, že jako jeden z mála tady se nebojí a nestydí za své názory. A i když šauby zrovna nejsou můj šálek kávy, tak jeho chov i příśtup se mi líbí a přeju jeho holoubkům i jemu pevné zdraví... Zato tvoje potutelné přihřívání " polívčičky" mě zrovna moc "rovný" nepřijde.
A pokud má Zach email zachariasova.jindriska@seznam.cz tož jsem předpokládal, že je žena, chápeš ?

lupus4
napsal(a):
S Martinem jsme se sice jednou "chytli" ale s tím já teda problem nemám a naopak si ho vážím, že jako jeden z mála tady se nebojí a nestydí za své názory. A i když šauby zrovna nejsou můj šálek kávy, tak jeho chov i příśtup se mi líbí a přeju jeho holoubkům i jemu pevné zdraví... Zato tvoje potutelné přihřívání " polívčičky" mě zrovna moc "rovný" nepřijde.
A pokud má Zach email zachariasova.jindriska@seznam.cz tož jsem předpokládal, že je žena, chápeš ?
Ahoj příteli,
ano skutečně jednou jse Tě nazval sprostým anonymem a myslím tam byla diskuse okolo dravců - již jsem svůj postoj přehodnotil!
To jsem ještě nevěděl, jaký jsi chovatel a že Tvé srdce patří nejen chovu, ale přírodě a její ochraně jako takové. Tím pádem Tě považuji za internetového přítele a jsem ochoten se za Tebe kdykoliv postavit, protože Ti rozumím - doufám :o))
Jo a rád Tě kdykoliv poznám osobně.
Pěkný víkend!

zacharias
napsal(a):
Chtěl bych touto cestou poděkovat Martinovi za holuby , které uvolnil mému kamarádovi za super cenu a ještě dárek dvou kousků ZDARMA .Je vidět že ještě jsou mezi námi holubáři s velkým Ch. Díky F.Z.
Ahoj,
Františku jsi moc hodný, ani nevíš, jakou mám radost, že všichni mají radost! Málokdy někdo někomu poděkuje a popřeje od srdce, u mne máš cokoliv, kdykoliv.
Martin