Slovak.jozef
XXX.XXX.25.19
http://kchpo.717.cz/menu/domovska-stranka
14.01.2012 15:55:04
Reagovat
Pane toto nema uroven podpište sa.važil som kingy na vystave teraz 6,1 ak ste znaly viete kde a bol som ....t!!!Mali aj 600 gramov!!!!Videli ste Doczyho alebo niekoho plemenne knihy?Maju ich !!!arabske kone su zaklad všetkych koni a tiež ich Boh nestvoril postupne potroche sa to robilo.Neuražajte v Nitre bolo dosť kvalitnych holubov na predaj mali ste kupiť.šipoš ladislav
Anonym
12.01.2012 06:59:39
Reagovat
Mám taký zvláštny pocit, že Vy pán Slovák ste mali jednu z najlepších príležitostí rozvinúť piešťanáky. Takú nemal nikto a vy viete o čom točím. Kde sú tie VAŠE výsledky?! Zrejme sa stratili a Vy ste dá sa povedať prehajdákali jednu z najlepších príležitostí niečo pre naše národné plemeno skutočne urobiť. TAk sa mi preto zdá, že Vy nie ste zrovna oprávnený veľmi kritizovať iných, pretože by ste mali uplatniť najprv sebakritiku. Chovateľ
Schmidt
11.01.2012 06:56:19
Reagovat
Páni, takáto diskusia nevedie k ničomu, ako napísal kedysi Lacko Š.. Píšme tu len samé pekné veci a k veci. Anonymné osočovania sem nedávajte a nehanbite sa podpísať pod svoj názor, lebo inak je to zbabelé. Prajem pekný deň.
Anonym
10.01.2012 21:59:33
Reagovat
Vy ste už lajnami zaplavený, lebo už nič iné ako lajná kydať nedokážete. Máte ich asi v hlave a s tým sa nedá nič robiť. Vystavovať môže každý pán Slovák, nielen klubisti. Skúste sa viacej maskovať, lebo ste priehladný. Opakujem neváhajte poskytnúť svoje vedomosti a praktické skúsenosti v prospech dobrej veci, keď Vám tak záleží na "našom národnom plemene". Váš oddaný fanúšik Jožko Hol´úbok-tigríksmileysmileysmileysmiley
Anonym
10.01.2012 20:52:31
Konečne tu pán Slovák napísal pravdu. Čo to za bastardov a krížencov v Nitre vystavujete!!!!!!!! Klubisti, prečo tak hanebne dehonestujete naše národné plemeno piešťanských obrov? Ak sa nerozumiete holubom, tak choďte radšej do kravína lajná kydať! Vy vševedci!!!!!!
Anonym
10.01.2012 20:52:31
Reagovat
Konečne tu pán Slovák napísal pravdu. Čo to za bastardov a krížencov v Nitre vystavujete!!!!!!!! Klubisti, prečo tak hanebne dehonestujete naše národné plemeno piešťanských obrov? Ak sa nerozumiete holubom, tak choďte radšej do kravína lajná kydať! Vy vševedci!!!!!!
Anonym
10.01.2012 20:36:35
Reagovat
Vážený pán Slovák, Vaše názory sú pre mňa fascinujúce. Klub piešťanského obra by potreboval Vaše znalosti na to, aby sa piešťanský obor poberal správnym smerom. Pravdepodobne ste dobrý genetik a zrejme poznáte recept a máte jasnú predstavu ako na to. Bolo by dobré Vás pribrať za konzultanta pri návrhu zmeny štandardu. Len škoda, že nevieme kto Ste. Váš fanúšik Jožko.
Slovák
10.01.2012 17:59:33
Pán Ladislav úplne súhlasím s Vašimi názormi... neskutočne kam sa Piešťansky obor uberá....Ved ukážka bola v Nitre....Plemeno sa neodborne a bez znalosti genetiky len ďalej degraduje v náhodnom krížení jedincov s inými plemenami...Kam to zájde??? K zmene plemena ci štandardu???
Slovák
10.01.2012 17:59:33
Reagovat
Pán Ladislav úplne súhlasím s Vašimi názormi... neskutočne kam sa Piešťansky obor uberá....Ved ukážka bola v Nitre....Plemeno sa neodborne a bez znalosti genetiky len ďalej degraduje v náhodnom krížení jedincov s inými plemenami...Kam to zájde??? K zmene plemena ci štandardu???
Anonym
10.01.2012 12:29:00
Reagovat
Dlho som tu nebol....určite viete že pri mojom povolani sa mi to dá.Pan Slovak viete kolko km som spravil kvoli P.obrovi?7 rokov som distribuoval holuby sem a tam...vyslôedok?nula holubiarom sa človek musi narodiť......kde su tie holuby?tsunami tu nebolo nakolko ja nemam tolko priestorov tak chovam len minimum ale už nevladzem.Kde su holuby od Blanara,Hazyho,Doczyho,Andrašika a inych?Kupia nanajvyš holuba tresknu ho do holubnika a to je asi tak všetko.Ja mam čo potom hovoriť okamaratstve?O velke holuby sa reba aj velko starať........Problematika klubu ako takeho je uplne taka ista ako aj v inych kluboch to mi verte Laco viete ktory
Anonym
07.01.2012 12:00:31
Reagovat
Pán Slovák ,prečítal som si Váš prvý aj druhý príspevok a mám pocit, že si v niektorých častiach sám odporujete. Ak nemáte s tým problém, vyjadrite sa konkrétne aky máte problém. Ak máte problém s niektorým členom výboru (s akože predsedom Andrášikom tu už bol ) alebo kvôli holubom , tak to konkretizujte. Možno sa stane zázrak a dočkáme sa nápravy.
Slovák
07.01.2012 10:15:33
Kamarátstvo??? v dnešnom skazenom svete sa dá veriť len málokomu a slepá dôvera kombinovaná s detskou naivitou môže napáchať hboké rany na duši, ktoré sú často trvalé a bolia až do konca života. Človek potrebuje niekomu veriť alebo aspon mať pocit dôvery. Taktiež sa potrebuje niekomu vyrozprávať a očakáva pritom pochopenie, ktoré často nie je úprimné ale účelové alebo len ilúzia dnešnom skazenom svete sa dá veriť len málokomu a slepá dôvera kombinovaná s detskou naivitou môže napáchať hboké rany na duši, ktoré sú často trvalé a bolia až do konca života. Človek potrebuje niekomu veriť alebo aspon mať pocit dôvery. Taktiež sa potrebuje niekomu vyrozprávať a očakáva pritom pochopenie, ktoré často nie je úprimné ale účelové.....rok pred 1989 ..... Komunisti sú preč (teda niektorí pomreli), ale fenomén pretrváva do dnešných dní...smutne ze aj v chovateľstve .smileysmileysmiley
Schmidt
07.01.2012 10:35:45
Reagovat
Pán Slovák, všetko čo hovoríte je pravda. Pomenovať to vieme všetci, lenže spoločnosť sa skladá z jednotlivcov.Každý z týchto jednotlivcov hľadá chyby na tom druhom. Pritom si ale neuvedomuje , že ich má aj sám a môže nimi otravovať okolie. V ľuďoch chýba schopnosť akceptovať individualitu každého jedinca. Každý má očakávania od okolia, ale nechce pritom nič obetovať. Myslí si však pritom, že urobiť to má okolie. Ale takto to nefunguje, pretože to by musel nastať zvrat v súčasnom chápaní konzumného života.
Kamarátstvo??? v dnešnom skazenom svete sa dá veriť len málokomu a slepá dôvera kombinovaná s detskou naivitou môže napáchať hboké rany na duši, ktoré sú často trvalé a bolia až do konca života. Človek potrebuje niekomu veriť alebo aspon mať pocit dôvery. Taktiež sa potrebuje niekomu vyrozprávať a očakáva pritom pochopenie, ktoré často nie je úprimné ale účelové alebo len ilúzia dnešnom skazenom svete sa dá veriť len málokomu a slepá dôvera kombinovaná s detskou naivitou môže napáchať hboké rany na duši, ktoré sú často trvalé a bolia až do konca života. Človek potrebuje niekomu veriť alebo aspon mať pocit dôvery. Taktiež sa potrebuje niekomu vyrozprávať a očakáva pritom pochopenie, ktoré často nie je úprimné ale účelové.....rok pred 1989 ..... Komunisti sú preč (teda niektorí pomreli), ale fenomén pretrváva do dnešných dní...smutne ze aj v chovateľstve .smileysmileysmiley
Anonym
05.01.2012 14:33:02
Reagovat
Pán "Slovák", čo je to vlastne kamarátstvo? Každý má predstavy iné, pretože každý sme iný. Tá posledná veta, čo ste napísali je úplne pravdivá, ale každý musí začať najprv sám od seba. Napríklad aj Vy, keď niečo chcete riešiť a na niečo poukazovať, mali by ste vytúpiť z ulity, lebo inak sú to len slová do vetra. S pozdravom Schmidt
Slovák
04.01.2012 20:23:30
Dúfam, že do budúcna budú na Slovenku len holubári, ktorí majú radi kamarátstvo, holuby a všetko okolo holubov. Tí, ktorí majú iné hodnoty a menia holuby a kamarátstvo za peniaze, úspech ohováraním a neveria nikomu iba sebe, títo Piešťanskému obrovi iba škodia. Každý sa musí tešiť z úspechu druhých a vážiť si dobré holuby, lebo život je krátky a dobrých holubov je málo a pri Piešťanskom obrovi to platí dvojnásobne...
Anonym
04.01.2012 21:10:42
Reagovat
Pán Slovák, komu dnes môžete veriť? Veď klamstvá, intrigi a iné tomu podobné svinstvá sú potrebné na to , aby ste prežil v dnešnej demokracii. Pekné a priateľské chovateľstvo som zažil pred rokom 1989, kde nás mladých chovateľov starší podporovali tak, že nám dali zvieratá zadarmo. Viete sám, že ak máte kvalitný chov, ku ktorému ste sa dopracoval za niekoľko rokov a investoval do holubov nemalé fin. prostiedky, tak potrebujete i nejakú návratnosť. Veď i prof. Boďa mal kvoli holubom rodinné problémy, ak to môžem tak nazvať.
Slovák
04.01.2012 20:23:30
Reagovat
Dúfam, že do budúcna budú na Slovenku len holubári, ktorí majú radi kamarátstvo, holuby a všetko okolo holubov. Tí, ktorí majú iné hodnoty a menia holuby a kamarátstvo za peniaze, úspech ohováraním a neveria nikomu iba sebe, títo Piešťanskému obrovi iba škodia. Každý sa musí tešiť z úspechu druhých a vážiť si dobré holuby, lebo život je krátky a dobrých holubov je málo a pri Piešťanskom obrovi to platí dvojnásobne...