Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2012 08:45
bubetka

XXX.XXX.76.248

Dobrý den, na internetu jsem zjistila, že základní organizace čsch jsou i na Mělnicku. Nevím proč, ale adresu nebo jiný kontakt jsem nenašla, možná někdo z Vás víte kde organizace sídlí. Ráda bych se stala členem, netušim kde je najdu.
Jestli někdo víte, kde jsou v Mělníku, Liběchově, Beřkovicích, Citově, nebo poblíž, prosím písněte mi kde je najdu a nejlíp ještě kdy tam jsou. Děkuju.

20.3.2012 11:18
cejkar

XXX.XXX.24.106

bubetka napsal(a):
Dobrý den, na internetu jsem zjistila, že základní organizace čsch jsou i na Mělnicku. Nevím proč, ale adresu nebo jiný kontakt jsem nenašla, možná někdo z Vás víte kde organizace sídlí. Ráda bych se stala členem, netušim kde je najdu.
Jestli někdo víte, kde jsou v Mělníku, Liběchově, Beřkovicích, Citově, nebo poblíž, prosím písněte mi kde je najdu a nejlíp ještě kdy tam jsou. Děkuju.

Na stránkách ČSCH:

http://www.cschdz.eu/svazove-organizace.aspx

najdete seznam okresních organizací a kontakty na jednatele, najděte si svůj okres a jednatel okresní organizace Vám určitě kontakt na zástupce základních organizací v blízkosti Vašeho bydliště zprostředkuje.

20.3.2012 12:52
pavko

XXX.XXX.166.39

bubetka napsal(a):

Napište mi na vás sopjení na - belgicani@centrum.cz

20.3.2012 13:44
ivankav

XXX.XXX.171.58

Jé, já jsem taky ženská z Mělníka, ale jsem organizovaná v Moravských Bránicích přes internet. Co chováte Bubetko?

20.3.2012 19:43
bubetka

XXX.XXX.76.248

Mám Kingy a Rysy modrý šupkatý. Bubetka.I@seznam.cz

20.3.2012 22:02
ivankav

XXX.XXX.213.55

bubetka napsal(a):
Mám Kingy a Rysy modrý šupkatý. Bubetka.I@seznam.cz

Z toho mailu se všechno vrací jako nedoručitelné.

21.3.2012 09:04
bubetka

XXX.XXX.76.248

zkuste irena.sikorova@seznam.cz
budu ráda když se ozvete, neuvědomila jsem si, že tu druhou schránku mám asi plnou, přišly mi nějaký fotky.... tak se omlouvám za zmatek. užijte tu druhou ta funguje určitě

Přidejte reakci

Přidat smajlík