Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2012 19:02
kakariki

XXX.XXX.234.121

Přátelé kamarádi,chovatelé založil jsem si své web.stranky www.mlejnzandov.estranky.cz,je to povětšinou stránka spíše o fotkách z mého/našeho/ chovu,jakmile mám čas tak na nich ještě pracuji,snad se vám budou alespon trochu líbit,pakliže ano mužete mi je zde pochválit,pokud ne tak si to nechte pro sebe, Pavel Končel

16.10.2012 19:52
lupus4

XXX.XXX.12.137

Ač jste si kritiku zakázal, nedá mi to a lituju Vaše ptáky v těch zaneřáděnejch pidi klecích...

16.10.2012 20:15
hrabal1

XXX.XXX.248.149

Dobrý večer. Tie odkazy na Klub chovatelú vysokoletcú taky niesú aktuálne./dávno nefunkčná stránka/ Pozrite odkazy na mojej stránke www.holubar.estranky.sk , tam je to správne. J.Hrabal.

17.10.2012 07:20
kakariki

XXX.XXX.241.35

já očekával.že se to všem libit nebude-v Čechách to ani možné není,ale myslim,že určitě u mě zvířata nestrádají,i tak díky za váš názor!

17.10.2012 11:34
lupus4

XXX.XXX.12.137

Já zase nechápu, jak někdo může trvale chovat ptáky v "ozdobných zverimáckých " klecích...., které jsou naprosto nevyhovující pro cokoli (ač je v nich drženo xxx ptáků, zejména u mudlů...)
Přístup, že ostatní kritizují protože "závidí úspěch" zde není opravdu na místě

17.10.2012 12:23
lupus4

XXX.XXX.12.137

vysvětlení pojmu "mudla" : (tento termín, je často používán na teraporadně, kde bývá vyhlašován i "mudla roku") hodně volně "blbec roku" je to daleko horší "odrůda" petkaře,
Mudla je ten kdo neni kouzelnik, je nezasveceny, o kouzlech nic nevi atd paraela je snad jasná
.přeloženo
není odborník, nevzdělává se, ignorant...věří blbostem, není schopen si najít a utřídit relevantní informace...hlavní zdroj "vědění" je agentura JPP , nepoužívá selský rozum, snadno manipulovatelný
senzacechtivým tiskem apod.
vyjadřuje se k věcem o kterých nic neví...udrží-li nějaké zvíře chvíli naživu hned cítí potřebu "poradit" jiným mudlům...

17.10.2012 12:45
kakariki

XXX.XXX.251.112

lupus4 napsal(a):
vysvětlení pojmu "mudla" : (tento termín, je často používán na teraporadně, kde bývá vyhlašován i "mudla roku") hodně volně "blbec roku" je to daleko horší "odrůda" petkaře,
Mudla je ten kdo neni kouzelnik, je nezasveceny, o kouzlech nic nevi atd paraela je snad jasná
.přeloženo
není odborník, nevzdělává se, ignorant...věří blbostem, není schopen si najít a utřídit relevantní informace...hlavní zdroj "vědění" je agentura JPP , nepoužívá selský rozum, snadno manipulovatelný
senzacechtivým tiskem apod.
vyjadřuje se k věcem o kterých nic neví...udrží-li nějaké zvíře chvíli naživu hned cítí potřebu "poradit" jiným mudlům...

tak děkuji lupusovi za vysvětlení slova MUDLA! Co se týče klecí tak mam na zimu v jedné 4ks hol.diamant a v bednové kleci 4ks křep.čínských,problem v tom nevidím,ale někdo jo! nedá se nic dělat,pro lupuse jeden smajlik - to za to vysvětlení slova-hezky napsáno!!!!!!!!

17.10.2012 13:26
lupus4

XXX.XXX.12.137

mno, tak oni tam zimu nějak přežijí, co jim také zbývá, ale fakt nic moc...

Přidejte reakci

Přidat smajlík