Přátelé kamarádi,chovatelé založil jsem si své web.stranky www.mlejnzandov.estranky.cz,je to povětšinou stránka spíše o fotkách z mého/našeho/ chovu,jakmile mám čas tak na nich ještě pracuji,snad se vám budou alespon trochu líbit,pakliže ano mužete mi je zde pochválit,pokud ne tak si to nechte pro sebe
, Pavel Končel
Dobrý večer. Tie odkazy na Klub chovatelú vysokoletcú taky niesú aktuálne./dávno nefunkčná stránka/ Pozrite odkazy na mojej stránke www.holubar.estranky.sk , tam je to správne. J.Hrabal.
vysvětlení pojmu "mudla" : (tento termín, je často používán na teraporadně, kde bývá vyhlašován i "mudla roku") hodně volně "blbec roku" je to daleko horší "odrůda" petkaře,
Mudla je ten kdo neni kouzelnik, je nezasveceny, o kouzlech nic nevi atd paraela je snad jasná
.přeloženo
není odborník, nevzdělává se, ignorant...věří blbostem, není schopen si najít a utřídit relevantní informace...hlavní zdroj "vědění" je agentura JPP , nepoužívá selský rozum, snadno manipulovatelný
senzacechtivým tiskem apod.
vyjadřuje se k věcem o kterých nic neví...udrží-li nějaké zvíře chvíli naživu hned cítí potřebu "poradit" jiným mudlům...
lupus4
napsal(a):
vysvětlení pojmu "mudla" : (tento termín, je často používán na teraporadně, kde bývá vyhlašován i "mudla roku") hodně volně "blbec roku" je to daleko horší "odrůda" petkaře,
Mudla je ten kdo neni kouzelnik, je nezasveceny, o kouzlech nic nevi atd paraela je snad jasná
.přeloženo
není odborník, nevzdělává se, ignorant...věří blbostem, není schopen si najít a utřídit relevantní informace...hlavní zdroj "vědění" je agentura JPP , nepoužívá selský rozum, snadno manipulovatelný
senzacechtivým tiskem apod.
vyjadřuje se k věcem o kterých nic neví...udrží-li nějaké zvíře chvíli naživu hned cítí potřebu "poradit" jiným mudlům...
tak děkuji lupusovi za vysvětlení slova MUDLA! Co se týče klecí tak mam na zimu v jedné 4ks hol.diamant a v bednové kleci 4ks křep.čínských,problem v tom nevidím,ale někdo jo! nedá se nic dělat,pro lupuse jeden smajlik - to za to vysvětlení slova-hezky napsáno!!!!!!!!