Přátelé kamarádi,chovatelé založil jsem si své web.stranky www.mlejnzandov.estranky.cz,je to povětšinou stránka spíše o fotkách z mého/našeho/ chovu,jakmile mám čas tak na nich ještě pracuji,snad se vám budou alespon trochu líbit,pakliže ano mužete mi je zde pochválit,pokud ne tak si to nechte pro sebe, Pavel Končel
Dobrý večer. Tie odkazy na Klub chovatelú vysokoletcú taky niesú aktuálne./dávno nefunkčná stránka/ Pozrite odkazy na mojej stránke www.holubar.estranky.sk , tam je to správne. J.Hrabal.
vysvětlení pojmu "mudla" : (tento termín, je často používán na teraporadně, kde bývá vyhlašován i "mudla roku") hodně volně "blbec roku" je to daleko horší "odrůda" petkaře,
Mudla je ten kdo neni kouzelnik, je nezasveceny, o kouzlech nic nevi atd paraela je snad jasná
.přeloženo
není odborník, nevzdělává se, ignorant...věří blbostem, není schopen si najít a utřídit relevantní informace...hlavní zdroj "vědění" je agentura JPP , nepoužívá selský rozum, snadno manipulovatelný
senzacechtivým tiskem apod.
vyjadřuje se k věcem o kterých nic neví...udrží-li nějaké zvíře chvíli naživu hned cítí potřebu "poradit" jiným mudlům...
lupus4
napsal(a):
vysvětlení pojmu "mudla" : (tento termín, je často používán na teraporadně, kde bývá vyhlašován i "mudla roku") hodně volně "blbec roku" je to daleko horší "odrůda" petkaře,
Mudla je ten kdo neni kouzelnik, je nezasveceny, o kouzlech nic nevi atd paraela je snad jasná
.přeloženo
není odborník, nevzdělává se, ignorant...věří blbostem, není schopen si najít a utřídit relevantní informace...hlavní zdroj "vědění" je agentura JPP , nepoužívá selský rozum, snadno manipulovatelný
senzacechtivým tiskem apod.
vyjadřuje se k věcem o kterých nic neví...udrží-li nějaké zvíře chvíli naživu hned cítí potřebu "poradit" jiným mudlům...
tak děkuji lupusovi za vysvětlení slova MUDLA! Co se týče klecí tak mam na zimu v jedné 4ks hol.diamant a v bednové kleci 4ks křep.čínských,problem v tom nevidím,ale někdo jo! nedá se nic dělat,pro lupuse jeden smajlik - to za to vysvětlení slova-hezky napsáno!!!!!!!!