Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2012 19:02
kakariki

XXX.XXX.234.121

Přátelé kamarádi,chovatelé založil jsem si své web.stranky www.mlejnzandov.estranky.cz,je to povětšinou stránka spíše o fotkách z mého/našeho/ chovu,jakmile mám čas tak na nich ještě pracuji:-)),snad se vám budou alespon trochu líbit,pakliže ano mužete mi je zde pochválit,pokud ne tak si to nechte pro sebe:-)), Pavel Končel

16.10.2012 19:52
lupus4

XXX.XXX.12.137

Ač jste si kritiku zakázal, nedá mi to a lituju Vaše ptáky v těch zaneřáděnejch pidi klecích...:-(

16.10.2012 20:15
hrabal1

XXX.XXX.248.149

Dobrý večer. Tie odkazy na Klub chovatelú vysokoletcú taky niesú aktuálne./dávno nefunkčná stránka/ Pozrite odkazy na mojej stránke www.holubar.estranky.sk , tam je to správne. J.Hrabal.

17.10.2012 07:20
kakariki

XXX.XXX.241.35

já očekával.že se to všem libit nebude-v Čechách to ani možné není,ale myslim,že určitě u mě zvířata nestrádají,i tak díky za váš názor!

17.10.2012 11:34
lupus4

XXX.XXX.12.137

Já zase nechápu, jak někdo může trvale chovat ptáky v "ozdobných zverimáckých " klecích...., které jsou naprosto nevyhovující pro cokoli (ač je v nich drženo xxx ptáků, zejména u mudlů...)
Přístup, že ostatní kritizují protože "závidí úspěch" zde není opravdu na místě

17.10.2012 12:23
lupus4

XXX.XXX.12.137

vysvětlení pojmu "mudla" : (tento termín, je často používán na teraporadně, kde bývá vyhlašován i "mudla roku") hodně volně "blbec roku" je to daleko horší "odrůda" petkaře,
Mudla je ten kdo neni kouzelnik, je nezasveceny, o kouzlech nic nevi atd paraela je snad jasná :-)
.přeloženo
není odborník, nevzdělává se, ignorant...věří blbostem, není schopen si najít a utřídit relevantní informace...hlavní zdroj "vědění" je agentura JPP , nepoužívá selský rozum, snadno manipulovatelný
senzacechtivým tiskem apod.
vyjadřuje se k věcem o kterých nic neví...udrží-li nějaké zvíře chvíli naživu hned cítí potřebu "poradit" jiným mudlům...:-(

17.10.2012 12:45
kakariki

XXX.XXX.251.112

lupus4 napsal(a):
vysvětlení pojmu "mudla" : (tento termín, je často používán na teraporadně, kde bývá vyhlašován i "mudla roku") hodně volně "blbec roku" je to daleko horší "odrůda" petkaře,
Mudla je ten kdo neni kouzelnik, je nezasveceny, o kouzlech nic nevi atd paraela je snad jasná :-)
.přeloženo
není odborník, nevzdělává se, ignorant...věří blbostem, není schopen si najít a utřídit relevantní informace...hlavní zdroj "vědění" je agentura JPP , nepoužívá selský rozum, snadno manipulovatelný
senzacechtivým tiskem apod.
vyjadřuje se k věcem o kterých nic neví...udrží-li nějaké zvíře chvíli naživu hned cítí potřebu "poradit" jiným mudlům...:-(

tak děkuji lupusovi za vysvětlení slova MUDLA! Co se týče klecí tak mam na zimu v jedné 4ks hol.diamant a v bednové kleci 4ks křep.čínských,problem v tom nevidím,ale někdo jo! nedá se nic dělat,pro lupuse jeden smajlik smajlík- to za to vysvětlení slova-hezky napsáno!!!!!!!!

17.10.2012 13:26
lupus4

XXX.XXX.12.137

mno, tak oni tam zimu nějak přežijí, co jim také zbývá, ale fakt nic moc...

Přidejte reakci

Přidat smajlík