dury
napsal(a):
Vážení přátelé
Tímto Vás zvu na výstavu Holubářská Vysočina, která se stala svátkem všech holubářů na Vysočině. Pořádá ji ZO ČSCH Velký Beranova již tento víkend t.j. 26.a27.1.6 a vězte, určitě nebudete zklamáni.
Člen výboru OO ČSCH Jihlava Pavlík Jiří
Určitě musíme napsat,že je přihlášeno na 700 holubů!!
I.Ž.
stavak
napsal(a):
Určitě musíme napsat,že je přihlášeno na 700 holubů!!
I.Ž.
Zdravím vás přátelé.Moc mně mrzí že mi holubářská Vysočina nevyšla.Snad příští rok si vše vynahradím.Každopádně 700 holubů je krásná věc!!!Jen tak dál.Věřím že dodáte i nějaké fotografie na vlákno proty co se nemohly zůčastnit osobně.Zdraví vás na Vysočinu Bob Potůček.
poty76
napsal(a):
Zdravím vás přátelé.Moc mně mrzí že mi holubářská Vysočina nevyšla.Snad příští rok si vše vynahradím.Každopádně 700 holubů je krásná věc!!!Jen tak dál.Věřím že dodáte i nějaké fotografie na vlákno proty co se nemohly zůčastnit osobně.Zdraví vás na Vysočinu Bob Potůček.
Je to škoda,že nedorazíte kluci z Mašťova! No nic tak snad příští rok.Ted jsem přijel z výstavy,holubů nezpočet a chovatelský areál na perfektní úrovni.V neděli velká burza holubů,takže přátelé dovezte své přebytky at se kšefty hejbou!!!
S pozdravem
Igor Žoudlík
Nějaké foto z dnešní Výstavy-"Vysočina" ve Velkém Beranově.
černý tygr př. Žáka Č.C.
... další fotky naleznete na stránkách http://www.CeskyStavak.cz
na diskuzním fóru v kategorii "Fotogalerie"
Přátelé, katalog a další fotografie z výstavy Holubářská Vysočina 2013 naleznete na stránkách OO ČSCH Jihlava, www.oocschji.jex.cz, v odkazu Holubářská Vysočina. PJ