Ještě jednou ORNIPEST

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2013 19:50
tono

XXX.XXX.164.132

Nedávno tady někde probíhala diskuze o této vakcíně a očkování holubů.
Dotázal jsem se přímo u výrobce jak to tedy je. =to=

Předmět:Re: Dotaz klieta - prosím o odpověď
Zobrazit podrobnostiOd:Ayele Wuhib, MVDr. .Komu:<asz.stavak@centrum.cz> .Kopie:.

--------------------------------------------------------------------------------
Dobrý den,

ano, můžete ornipest aplikovat holubům. Postup je také stejný jak u drůbeže.
Pokud mi napíšete jaké balení máte a jakou cestou (pitní vodou nebo kapkou do očí) chcete aplikovat, Vám napíšu podrobné postupy. Vzhledem k tomu, že budete vakcinovat jen několik holubů než masovou aplikaci u kuřat, ředění vakcíny by mělo byt přímosměrné k počtu vakcinovaných jedinců.

S pozdravem,

W. Ayele

count350
sent_limit
Jméno firmy: -
Kontaktní osoba: Antonín Sztymon
Kontaktní email: asz.stavak@centrum.cz
Kontaktní telefon: 737078580
Zpráva: Dobrý den.Mám dotaz ohledně přípravku Ornipest. Je možno touto vakcínou určenou pro drůbež vakcinovat take holuby? Pokud ano,je postup stejný jako u drůbeže? Děkují za odpověď a přejí hezký den. Sztymon Karviná
14.03.2013 09:27:25

20.3.2013 19:52
tono

XXX.XXX.164.132

.
Dobrý den,

abyste nemusel naředit 2x, bylo by dobré naředit celou lahvičku do 50 ml destilované vody nebo voda pro injekci. Pak každemu kuřeti byste aplikoval celkem 0,1 ml a to uděla dvě kapky ( 0,05 ml do každeho oka). jednu kapku do jedhoho oka a po vstřebavaní do druhého oka.
Holubům pak ze zbytku roztoku tj. ze 48 ml střikačkou odměřit 20 ml a to dale naředit do pitne vody, kterou holuby dopiji během 2-3 hodiny. Před vakcinaci pitnou vodou, nechte holuby vyžiznout aspoň na hodinu a půl.

S pozdravem,

W. Ayele

--------------------------------------------------------------------------------
----- Původní zpráva -----
Odesilatel: "Antonín Sztymon" <asz.stavak@centrum.cz>
Příjemce: "Ayele Wuhib, MVDr." <ayele.wuhib@bioveta.cz>
Datum: 20.03.2013 08:25
Předmět: Re: Dotaz klieta - prosím o odpověď

Dobrý den. v první řadě děkují za odpověď na můj dotaz. Právě ,že u mně je to opačně, tedy budu vakcínovat jen 22 kuřátek a asi 120 holubů. Předpokládal jsem, že kuřátka budu vakcinovat kapaním do oči a holuby vzhledem k počtu aplikací v pitné vodě. Balení mám 500 dávek. Přejí hezký den Sztymon Karviná

20.3.2013 23:25
tafi

XXX.XXX.173.69

tono napsal(a):
.
Dobrý den,

abyste nemusel naředit 2x, bylo by dobré naředit celou lahvičku do 50 ml destilované vody nebo voda pro injekci. Pak každemu kuřeti byste aplikoval celkem 0,1 ml a to uděla dvě kapky ( 0,05 ml do každeho oka). jednu kapku do jedhoho oka a po vstřebavaní do druhého oka.
Holubům pak ze zbytku roztoku tj. ze 48 ml střikačkou odměřit 20 ml a to dale naředit do pitne vody, kterou holuby dopiji během 2-3 hodiny. Před vakcinaci pitnou vodou, nechte holuby vyžiznout aspoň na hodinu a půl.

S pozdravem,

W. Ayele

----- Původní zpráva -----
Odesilatel: "Antonín Sztymon" <asz.stavak@centrum.cz>
Příjemce: "Ayele Wuhib, MVDr." <ayele.wuhib@bioveta.cz>
Datum: 20.03.2013 08:25
Předmět: Re: Dotaz klieta - prosím o odpověď

Dobrý den. v první řadě děkují za odpověď na můj dotaz. Právě ,že u mně je to opačně, tedy budu vakcínovat jen 22 kuřátek a asi 120 holubů. Předpokládal jsem, že kuřátka budu vakcinovat kapaním do oči a holuby vzhledem k počtu aplikací v pitné vodě. Balení mám 500 dávek. Přejí hezký den Sztymon Karviná

Jak jsem rekl,takto aplikuju ja uz 20 let co ziji v Cz ....
s pozdravem tafi

Přidejte reakci

Přidat smajlík