Vypuštění poštovních holubů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2013 20:22
kubba

XXX.XXX.122.34

prosím o radu zkušené chovatele kdy vypustit ven poštovní holuby, mám je zavření 11 dní, podotýkám že u předchozího chovatele nikdy na volno nelétaly jsou z voliérového chovu jsou 2 letí někteří 3 letí děkuji

16.4.2013 20:42
lupus4

XXX.XXX.252.137

Pokud hodně chvátáš, tak až budou alespoň týden sedět na vejcích, pak stejně není nic jistého (pokud to není už jen parodie na poštu). Já bych je nechal vyvést alespoň 1 - 2 hnízda, aby pak alespoň něco zůstalo doma...

Jestli jde o x-tou generaci voliéráků, tak nevím, takový jsem nikdy neměl...

19.4.2013 09:08
xrobox

XXX.XXX.111.43

kubba napsal(a):
prosím o radu zkušené chovatele kdy vypustit ven poštovní holuby, mám je zavření 11 dní, podotýkám že u předchozího chovatele nikdy na volno nelétaly jsou z voliérového chovu jsou 2 letí někteří 3 letí děkuji

ja by som urcite este pockal aj ked su z voliery taky jeden mesiac by mal stacit pre nepretekarske PH a najlepsie by bolo keby uz mali svoje miesta v budnikoch a zacali hniezdit.. uz ked maju vajicka a sedia na nich je to v pohode.

20.4.2013 08:28
karelsu

XXX.XXX.72.8

Dobrý den, držte se pravidla že přinesení staří pošťáci se nepouští. Slouží pouze k odchovu. Pokud je však chcete opravdu usadit na novém holubníku, platí zásada: odchovat hnízdo, při druhém nasednutí můžete holubici pustit na malých holoubátkách, holuba držíte zavřeného. Při následném nahánění holubice na hnízdo a dokud jsou krmeny již starší holoubata můžete pustit holuba, ne holubici, vždy jeden z nich bývá zavřený. Pokud Vám holubi uletí na původní holubník nikdy nesmí přenocovat, bebo se dostat na svůj původní budník. Hodně štěstí Karel

Přidejte reakci

Přidat smajlík