Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2013 19:44
pujol8

XXX.XXX.42.32

Dobry den,mám plemeno pávíku a chci k němu ještě jedno plomeno,doporučili by ste k nim nějaké???aby si vyhovovali...děkuji

18.6.2013 19:52
lupus4

XXX.XXX.252.137

nějak jste v "rozporu" se svým profilem - cituji:

odbornost ??zatím získávám zkušenosti..chovám holubi(kapucíny,rejdiče,giganty

18.6.2013 20:10
pujol8

XXX.XXX.42.32

ano to jsem..pač mě před měsícem navštívila KUNA !!! chtěl sem to už vzdát ale nakonec sem pořídil pávíky.

18.6.2013 21:51
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Příteli, dobře znám to zklamání, když se do holubníku podívá nějaká taková potvora, jako je třeba kuna. Je však dobře, že to nevzdáváš a pořizuješ si holuby znova. K Tvé otázce jen něco na doplnění. Záleží jakou máš možnost chovu. Máš-li volný chov a tudíž dostatek místa, tak je úplně jedno, jaké si vybereš plemeno k pávíkům. Pávíci nejsou nikterak agresivní a tudíž se snesou naprosto v pohodě s rejdiči, či kapucíny, které si zřejmě asi choval. Já mám chov na volno a na dvoře mám pávíky, staváky, kotrláky káníky a pošťáky. Je to vše v pohodě. Když ale budeš mít holuby zavřeném v nějaké voliéře, potom bych asi vyloučil ty rejdiče, protože jsou docela čiperní a jednak by bylo škoda je chovat zavřený a jednak by asi svoji čiperností otravovali ostatní. Čili k pávíkům do voliery bych dal ty kapucíny. Beru ty plemena, které si choval a které znáš. Přeji dobrou volbu a hlavně radost z chovu přeje St. Toman
smajlík smajlík smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík