Zdravím všechny nadšence chovu holubů!!!Již po dlouhé době jsem se rozhodl se pochlubit svým chovem.Přidávám sem pár fotek a mohu s radostí říci,že se letos docela daří co se týče odchovů,ale jen to nezakřiknout .Jinak všem přeji vynikající odchovy v této chovatelské sezo´ně.Chovu zdar!!!S pozdravem Radek Přikryl
Dobrý deň.
Vďaka za foto vašich holubov,sú to naozaj pekné holúbky. Ja ked som také zhaňal,tak som na poriadne nenatrafil . Z fotiek vidno,že ich máte na voľno ,ako sú lietavé tieto holuby? Krúziť nad holubníkom asi velmi nebudú vzhľadomk značnej velkosti . Zaujímalo by ma ako sa znášaju s menšimi plemenami holubov a či by sa dali použiť
ako kŕmiči?
Děkuji za odezvu. Já tohle plemeno chovám už 12 let z toho jsem 10 let členem ve Speciálním klubu chovatelů koburských skřivanů a římanů.A opravdu na výstavách jsem se za ně nemusel nikdy stydět.Ale je pravda,že musím provádět opravdu přísnou selekci,co se týče výběru holubů do chovu.S pozdravem Radek Přikryl
rudla
napsal(a):
Dobrý deň.
Vďaka za foto vašich holubov,sú to naozaj pekné holúbky. Ja ked som také zhaňal,tak som na poriadne nenatrafil . Z fotiek vidno,že ich máte na voľno ,ako sú lietavé tieto holuby? Krúziť nad holubníkom asi velmi nebudú vzhľadomk značnej velkosti . Zaujímalo by ma ako sa znášaju s menšimi plemenami holubov a či by sa dali použiť
ako kŕmiči?
Zdravím Vás,celý ty roky mám jen volný chov,protože já tvrdím,že skřivan je holub,který musí létat a hlavně výletci to potřebují k vývinu svalstva a tělesné kondici obecně.S těmito holubi mám ještě 3 páry poštovních holubů a snášejí se snimi docela dobře.Co se týče létání tak rádi si sednou třeba sousedovi na střechu,ale že by to byli takoví letci jako třeba ti moji pošťáci,kteří většinou krouží nad domem tak to skřivani nejsou.Jinak jako krmiči jsou výborní,ještě se mi nestalo,že by nějaký chovný holub nekrmil,ale i tento problém může ojediněle nastat i jako u jiných plemen holubů.Jenom přece je to individuální problém toho daného jedince.S pozdravem Radek Přikryl