- čekáme netrpělivě ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2013 04:15
chov.

XXX.XXX.79.4

- všichni, co jsme se nemohli dostavit /převážně ze zdrav. důvodů smajlík
- tak co "bubláčkáři" - jak jste si to užili ?? smajlík

- za všechny dík smajlík B.

4.9.2013 08:00
bublák77

XXX.XXX.156.4

smajlíkNejsí sám,co netrpělivě čeká na novostí.TURGOT

4.9.2013 21:16
mirafer

XXX.XXX.52.46

Přátelé, těší mě váš zájem, trochu se omlouvám, vyskladňoval jsem kuřata, dnes uzávěrku,v sobotu žením nejmladšího syna..mezitím praskají broskve pod úrodou-zaváříme...nestíhám.
Sobotní ráno opět slunečné a v Kokořínském údolí úplná oáza klidu, balzám na duši.Již od 8-mi hodin jsme se natěšeni sjížděli na již tradiční výjezdní klubové setkání. Mile nás překvapil svou účastí Pavel Wieder předseda ÚOK holubů i další člen ÚOK Jiří Kristek. Nechyběl nestor posuzovatelů a náš velký příznivec i rádce př. Erlich i přítel Ščebel, ani nejstarší člen klubu Miroslav Vesecký tak i nejmladší členka Eliška Krausová. Jako vždy nás mile přivítali manželé Pauzrovi, naše manželky napekly buchty a tak bylo při kávičce o čem hovořit. Stěžejním bodem našeho setkání bylo tentokráte se shodnout a sjednotit na bodovací tabulce pro nové hodnocení českých bubláků na výstavách. Trochu nám to trvalo až nám vyhládlo. To však už byl připraven, tentokráte nevolební, gulášek přítele předsedy Červeného..pohádka...

4.9.2013 21:20
mirafer

XXX.XXX.52.46

..jako vždy proběhla i prohlídka stájí..

4.9.2013 21:30
mirafer

XXX.XXX.52.46

.. Vítek Pauzr, mladý farmář, pokračovatel rodinné tradice, předvedl několik nádherných klisen Českého plnokrevníka...

5.9.2013 20:38
mirafer

XXX.XXX.52.46

..co by kdo dal za roubenku, ale tady je to království Brněnských voláčů..

5.9.2013 20:42
mirafer

XXX.XXX.52.46

..těm nějaká návštěva ani prohlídka koní nevadila..

5.9.2013 20:50
mirafer

XXX.XXX.52.46

...konečně bubláci, ti však mají jen "vedlejší" vchod, zato pěkní modří bělopruzí, šupkatí a žlutěplaví žlutěpruzí, na volno, ale dnes se jim ven moc nechtělo, snad aby je někdo neokukoval...

5.9.2013 21:12
mirafer

XXX.XXX.52.46

..proběhla i malá burza, kde na 50 kusů českých i franckých bubláků, bílých pošťáků a pomořanských voláčů změnilo své majitele..

5.9.2013 21:24
mirafer

XXX.XXX.52.46

..snad se nás mohlo sejít i víc, ale na konec jsme se rozcházeli spokojeni po hezky prožité sobotě a na cestu nás hřála povzbuzující slova Pavla Wiedera : nezoufejte, vždyť je to nádherné jak se scházíte, vždy ti nejvěrnější drží ten klub.

5.9.2013 21:27
mirafer

XXX.XXX.52.46

..tak snad někdy příště a jak já říkám : Bubláků není nikdy dost !!

5.9.2013 22:47
chov.

XXX.XXX.79.4

mirafer napsal(a):
..tak snad někdy příště a jak já říkám : Bubláků není nikdy dost !!

- Míro děkujeme smajlík ! / téměř, jako bychom tam byli /
- uděláme vše, abychom se dali do příštího setkání do kupy!
- užij si svatbu, užívej si bubláky smajlík
smajlík Beda

Přidejte reakci

Přidat smajlík