Přátelé a příznivci českého staváka. Chtěl bych touto cestou upozornit na nehorázné chování jednatele klubu ČS pana J. Mačka. V současné době přišel na pobočky ČS zápis ze schůze rozšířeného výboru klubu ze dne 14.9.2013. V diskusi bod 13 J. Maček lživě zapsal můj důvod odchodu z klubu ČS. Napsal tam skutečnosti, které na výše zmíněné schůzi nezazněli a tímto se dopustil falešného zápisu průběhu schůze. Původně jsem to chtěl nechat být, protože mě jeho jednání nepřekvapilo, ale bohužel do toho zatahuje i osoby, které s tím nemají nic společného. Bohužel žijeme v době, která takové jednání docela toleruje, tak pochybuji, že vedení klubu na to bude nějak reagovat. Na druhou stranu bych chtěl poděkovat mnoha chovatelům ČS, kteří mou cestu podporují a tím mi dávají energii pokračovat v chovu jednoho z našich nejkrásnějších plemen. S pozdravem Lukáš M. Toužetín
Zdravím všechny slušné lidi-holubáře. Reakci přítele Míloslava Lukáše se vůbec nedivím!!!
Sám jsem byl zděšen s tohoto zápisu. Chvíli jsem zapochyboval zda jsem nebyl omylem na jiné schůzi
! Tento účelový na hlavu postavený výplod je bohužel opět oficélním tiskem statutárního zástupce Klubu ČS!! Jako všechny zápisy je k nahlédnutí na of. stránkách Klubu ČS. V sekci zápisy-kontakty. www.ceskystavak.websnadno.cz
K porovnání a vytvoření si vlastního úsudku doporučuji pozorně přečíst též zápis z 30.6.13 schůze severočeské pobočky Klubu ČS : www.severoceska-op.wbs.cz
S pozdravem Bruckner Stan.