Severočeská pobočka pořádá svou výstavu při Středočeské v Lysé nad Labem 10-12.1.2014
Výsledky jsou již na pobočkových stránkách : www.severoceska-op.wbs.cz
Výsledky z CV Kolín jsou umístněny jak na severočeských(zápisy) tak na celoklubových stránkách : www.ceskystavak.websnadno.cz
Na shledanou u klecí s holoubky ....................... Brückner Stanislav
stanislavbruckner
napsal(a):
Severočeská pobočka pořádá svou výstavu při Středočeské v Lysé nad Labem 10-12.1.2014
Výsledky z CV Kolín jsou umístněny jak na severočeských(zápisy) tak na celoklubových stránkách : www.ceskystavak.websnadno.cz
- to patrí tomuto modrému sedlatému...
laba
napsal(a):
- to patrí tomuto modrému sedlatému...
Mě se to na potlesk zas moc nezdá. Volatost je kulovitá, připomínající jiné plemeno.
Volatost u staváka je hruškovitá- lehce podvázaná. S.S.
holubisemerad
napsal(a):
Mě se to na potlesk zas moc nezdá. Volatost je kulovitá, připomínající jiné plemeno.
Kolín -2013
stanislavbruckner
napsal(a):
Na severočeských stránkách byla přidána do sekce fota z výstav -Lysá 10-12.2014 SB.
holubisemerad
napsal(a):
Je špatně nafocen , je třeba odlišit hřebčí šíji - upřednostňovanou od kulovité volatosti!!! Nechce si plést pojmy s dojmy! Jsem vždy ochoten diskutovat - ale u holuba!! Tady je tentýž holub nafocen mnou.Ukažte mi nějakého svého odchovance, rád se poučím !!!
Brückner Stanislav
stanislavbruckner
napsal(a):
Je špatně nafocen , je třeba odlišit hřebčí šíji - upřednostňovanou od kulovité volatosti!!! Nechce si plést pojmy s dojmy! Jsem vždy ochoten diskutovat - ale u holuba!! Tady je tentýž holub nafocen mnou.Ukažte mi nějakého svého odchovance, rád se poučím !!!
Brückner Stanislav
Já napsal jen svůj názor. I k tomu slouží tato autors. diskuze. Vaše ješitná odpověď jistě nepřekvapí jenom mě. Vím, že tím jste známí nejen ve Vaší pobočce ČS a proto s Vámi diskutovat nebudu ani zde ani u holuba!!! S.S.
Nerád sa tu pletiem, nechovám staváky, ale predsa jeden názor po desaťročiach chovu hrvoliakov.
Som presvedčený o tom, že keď chcem mať u holubov a zvlášť holubíc dobrú - aspoň priemernú hrvoľatosť, tak musím mať v chove zaradené aj holuby s nadpriemernou hrvoľatosťou. Inak dopadnem tak, že na výstavy budem dávať iba holubov-samcov a to uznáte, že pri stavákoch a hrvoliakoch je dosť zlé a na holubníku nám bude tiež smutnejšie . Peter
Ešte - hruškovitá hrvoľatosť v porovnaní s guľovitou podviazanou je len trocha akoby nižší stupeň hrvoľatosti - asi je tam menej minorgenov na túto vlastnosť. Nič iné.
holubisemerad
napsal(a):
Pane, videl ste už 100%-tného holuba? Každému sa dá niečo vytknúť... Na ten potlesk ten modrý sedlatý holub je. Tak isto i ten plamienok.