Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2014 20:51
mysak

XXX.XXX.38.57

K dnešnímu svátku, Stanislave, Ti přeju vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, spokojenosti a chovatelských úspěchů, jinými slovy: plná hnízda a prázdné spáry (né ty zední). smajlík
Juraj Kafka

7.5.2014 20:55
chovatelpodluzi

XXX.XXX.227.242

Taky se připojuji ke gratulaci a pro nás chovatele bych si přál jen víc takových lidí jako jste Vy pane Toman! smajlík

7.5.2014 21:39
st.toman

XXX.XXX.32.219

Díky přátelé za přání. Jsem sice Stanislav "ten listopadovej", ale protože mi ho tam někdo sebral a dal tam Tibora a tak přijímám přání i v květnu. Díky tedy moc a jsem rád za každé krásné slovo, protože toho je poslední dobou moc málo. proto si toho přátelé moc vážím. Díky.
smajlík smajlík smajlík

7.5.2014 21:55
kouták

XXX.XXX.40.110

Stando přeji také hodně štěstí a prostě všechno nej.Jseš dobrej chlap a jsem rád,že jsem Tě poznal.Postrádali jsme Tě na trhu v Soběslavi,tak doufám příště to vše u kávy proberem.Zdraví Zdeněk FRANTA /Kouťák/

7.5.2014 22:29
lupus4

XXX.XXX.51.15

taky přeju vše NEJ NEJ smajlík

PS.s RK to bohužel týden po vylíhnutí dopadlo špatně smajlík

8.5.2014 11:50
st.toman

XXX.XXX.32.219

lupus4 napsal(a):
taky přeju vše NEJ NEJ smajlík

PS.s RK to bohužel týden po vylíhnutí dopadlo špatně smajlík

Díky a s tím pokusem to můžeme klidně zopakovat. Stejně jsme všechno neprobrali.
smajlík smajlík smajlík

8.5.2014 11:54
st.toman

XXX.XXX.32.219

kouták napsal(a):
Stando přeji také hodně štěstí a prostě všechno nej.Jseš dobrej chlap a jsem rád,že jsem Tě poznal.Postrádali jsme Tě na trhu v Soběslavi,tak doufám příště to vše u kávy proberem.Zdraví Zdeněk FRANTA /Kouťák/

Díky. No měl jsem " A "čko, musel jsem jet s manželkou na psí výstavu do Prahy. To už byla poslední letošní. Tejden před jsme byli v Budějkách a tak nebyly ani Strakonice.Už mam normální absťák a těším se v neděli do Strakonic jako malej kluk. Díky a vše dobré.
smajlík smajlík smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík