Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2007 01:36

Byl jsem na návštěvě u svého kamáráda na koleji, ale při otevření ledničky mě teda dosti překvapily červíci, netušíte kde se tam vzali? A co to je vůbec zač? , ani pivo jsem si v tý lednici nechtěl vychladit Pavoucek

13.4.2007 01:38

pavoucek napsal(a):
Byl jsem na návštěvě u svého kamáráda na koleji, ale při otevření ledničky mě teda dosti překvapily červíci, netušíte kde se tam vzali? A co to je vůbec zač? , ani pivo jsem si v tý lednici nechtěl vychladit Pavoucek

Docela husty

13.4.2007 01:40

pavoucek napsal(a):
Docela husty

Zajímavý obsah lednice

13.4.2007 01:47

pavoucek napsal(a):
Zajímavý obsah lednice

Pokusil jsem se o detajl

13.4.2007 07:44

pavoucek napsal(a):
Pokusil jsem se o detajl

To je dobrej humac, to jsme na kolejich nemejvali :) No, josu to urcete nejake Diptery - ja bych to typl na Calliphory a nebo jine Musciny - tam neco museli sezrat, kdaz jsou takhle pekne vypase. VH

13.4.2007 19:18

vladimir hula napsal(a):
To je dobrej humac, to jsme na kolejich nemejvali :) No, josu to urcete nejake Diptery - ja bych to typl na Calliphory a nebo jine Musciny - tam neco museli sezrat, kdaz jsou takhle pekne vypase. VH

a nechytá kámoš nebo nejakej spolubydlící ryby? Ti červy vypadaj jak bežní masnáci který seženeš v každý lepší rybářský prodejně. Taky je mám v ledničce ale zavřený v krabičce.... Detreux

15.4.2007 12:18

detreux napsal(a):
a nechytá kámoš nebo nejakej spolubydlící ryby? Ti červy vypadaj jak bežní masnáci který seženeš v každý lepší rybářský prodejně. Taky je mám v ledničce ale zavřený v krabičce.... Detreux

treba je tam mel taky schovany a oni nakym zpusobem utekli a rozlezli se po lednicce...

15.4.2007 17:35

hansvagans napsal(a):
treba je tam mel taky schovany a oni nakym zpusobem utekli a rozlezli se po lednicce...

Myslím že tvůj kámoš je na tom hodně špatně a pokud má červy jen v ledničce tak může být rád....

16.4.2007 19:39

pavoucek napsal(a):

Tak tohle je dobrej humus Ja mam moucny cervy v lednicce a maminka to snasi uuuuplne v pohode,ale radsi ji tady ty fotky ukazovat nebudu

Přidejte reakci

Přidat smajlík