Byl jsem na návštěvě u svého kamáráda na koleji, ale při otevření ledničky mě teda dosti překvapily červíci, netušíte kde se tam vzali? A co to je vůbec zač? , ani pivo jsem si v tý lednici nechtěl vychladit Pavoucek
pavoucek
napsal(a):
Byl jsem na návštěvě u svého kamáráda na koleji, ale při otevření ledničky mě teda dosti překvapily červíci, netušíte kde se tam vzali? A co to je vůbec zač? , ani pivo jsem si v tý lednici nechtěl vychladit Pavoucek
Docela husty
vladimir hula
napsal(a):
To je dobrej humac, to jsme na kolejich nemejvali :) No, josu to urcete nejake Diptery - ja bych to typl na Calliphory a nebo jine Musciny - tam neco museli sezrat, kdaz jsou takhle pekne vypase. VH
a nechytá kámoš nebo nejakej spolubydlící ryby? Ti červy vypadaj jak bežní masnáci který seženeš v každý lepší rybářský prodejně. Taky je mám v ledničce ale zavřený v krabičce.... Detreux
pavoucek
napsal(a):
Tak tohle je dobrej humus
Ja mam moucny cervy v lednicce a maminka to snasi uuuuplne v pohode,ale radsi ji tady ty fotky ukazovat nebudu