Copak je to za housenku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2006 14:25

pomohl byste mi někdo prosím určit druh této housenky? potkal jsem ji v horských oblastech, jakého motýla tato housenka je?

děkuji :o)

16.6.2006 18:33

kubik7 napsal(a):
pomohl byste mi někdo prosím určit druh této housenky? potkal jsem ji v horských oblastech, jakého motýla tato housenka je?

Zdar,
nejspíše se jedná o housenku od Saturnia pavonia (Martináč habrový)

16.6.2006 19:58

tom napsal(a):
Zdar,
nejspíše se jedná o housenku od Saturnia pavonia (Martináč habrový)

Nejspíš určitě,páč nic jinýho co vypadá takhle u nás nenajdeš(Saturnia pyrii má modrý bradavky). Odkud ju máš?

17.6.2006 15:56

kubik7 napsal(a):

mozem sa "vterknut" a dat sem dalsiu husenicu? Ak neva, tu je obrazok a mozte pisat nazory

17.6.2006 15:57

kubik7 napsal(a):

este jeden obrazok

17.6.2006 17:51

bonita napsal(a):
este jeden obrazok

Je to Bourovec trávový(Euthrix /Philudoria/ potatoria). Před týdnem sem našel jednu housenku u Náměště n. Oslavou. Je to hezky velkej noční motýl a co sem tak četl,tak i poměrně vzácný. Já zatím čekám,až se zakuklí.

17.6.2006 21:47

sova napsal(a):
Nejspíš určitě,páč nic jinýho co vypadá takhle u nás nenajdeš(Saturnia pyrii má modrý bradavky). Odkud ju máš?

potkal jsem ji nv orlických horách na cestě :o)
docela pěknej kousek :o)

17.6.2006 22:32

bonita napsal(a):
este jeden obrazok

ano, je to on, dakujem za urcenie

Přidejte reakci

Přidat smajlík