dronetom
napsal(a):
Napadlo mne založit toto vlákno věnované fotkám našich drobných savců i jejich příbytků......Bude to taková Fotogalerie drobných sávců exotických i našich
Tak já začnu. Co třeba myšice malooká?
dronetom
napsal(a):
Napadlo mne založit toto vlákno věnované fotkám našich drobných savců i jejich příbytků......Bude to taková Fotogalerie drobných sávců exotických i našich
ahojky taky se pridam mam osmáky jinak vice fotek je na www.osmacci-bastbonny.estranky.cz
dronetom
napsal(a):
jéé....krásná myška navštívil sem vaše stránky....dobrá práce!!Přeji mnoho uspěchů v chovu drobných savců
Jé, děkuju!
Tak přidám ještě jednu. Je to myška drobná, fotka nestojí za nic, ale nemohla jsem si pomoct, nejsou úžasné?
dronetom
napsal(a):
našel jednu stránku a forum věnované exotickým savcům zde je pár příbytků......
Přeji dobrou chuť!!
dronetom
napsal(a):
našel jednu stránku a forum věnované exotickým savcům zde je pár příbytků......
Přeji dobrou chuť!!
2
Uživatel s deaktivovaným účtem

dronetom
napsal(a):
7
Ahoj, zajímalo by mě, pro které drobné savce jsou ta terária určena. Hlavně mě zaujalo to s tou rozrostlou travinou, to je opravdu luxus. Můžu vědět, odkaz na stránky, nebo je to foto někoho z vás?
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ahoj, zajímalo by mě, pro které drobné savce jsou ta terária určena. Hlavně mě zaujalo to s tou rozrostlou travinou, to je opravdu luxus. Můžu vědět, odkaz na stránky, nebo je to foto někoho z vás?
oh...ano,zapoměl sem uvést adresu....Zde jest: http://www.rodent-info.net
dronetom
napsal(a):
a co třeba tenhle krasavec?
andelaskoloudova
napsal(a):
Mohu mít dotaz? Kde se dá sehnat? Je náročný na chov?
prvni foto je Echinops telfairi (Bodlín telfairův), druhe je Atelerix albiventris (Ježek bělobřichý). tady v ČR zatim moc nejsou, chovaji je akorat nektere zoo ale treba v sousednim Nemecku jsou oblibeni a docela rozsireni, takze je tam neni problem sehnat (treba terraburza Hamm, St.Pelton atd). Na chov moc narocni nejsou, oboji ma skoro stejne naroky (akorat jezkovi staci pokojova teplota, bodlin chce tepleji 25-28 °C). Potrebujou stepni terarko jako pro ostatni drobne savce aspon 100x50cm s nejakyma ukrytama a miskama na krmeni a vodu, na dno kuru nebo nebo pisek, nejpraktictejsi jsou hobliny. krmeni jako pro hmyzozravce- hmyz, krmeni pro kocky a masove michanice atd. Kdyby tolik nesmrdeli, tak nemaj chybu
samyasa
napsal(a):
prvni foto je Echinops telfairi (Bodlín telfairův), druhe je Atelerix albiventris (Ježek bělobřichý). tady v ČR zatim moc nejsou, chovaji je akorat nektere zoo ale treba v sousednim Nemecku jsou oblibeni a docela rozsireni, takze je tam neni problem sehnat (treba terraburza Hamm, St.Pelton atd). Na chov moc narocni nejsou, oboji ma skoro stejne naroky (akorat jezkovi staci pokojova teplota, bodlin chce tepleji 25-28 °C). Potrebujou stepni terarko jako pro ostatni drobne savce aspon 100x50cm s nejakyma ukrytama a miskama na krmeni a vodu, na dno kuru nebo nebo pisek, nejpraktictejsi jsou hobliny. krmeni jako pro hmyzozravce- hmyz, krmeni pro kocky a masove michanice atd. Kdyby tolik nesmrdeli, tak nemaj chybu
Já nestačím valit oči!!!!Tolik nádherných zvířatek!!!Boužel já mohu jen tiše závidet a slintat na klavestnici páč rodiče mi nechcou dovolit další zvíře