Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2011 09:06
conty

XXX.XXX.224.76

Ahojky,jak máte velký kolotoč pro křečky?Mám průměr cca15cm a myslím,že až prcek vyroste,tak v tom bude mít prohnutý záda.Tak nevím,jestli není lepší pak pořídit větší...:-)

19.5.2011 13:16
bongani

XXX.XXX.4.69

15 cm je sotva tak pro myš, rozhodně si pořiď větší, minimálně 20 cm. On ani ten prcek by neměl mít tenhle malý, protože roste a budou se mu křivit záda už teď.

19.5.2011 15:16
lukema

XXX.XXX.84.222

Určitě kup kolotoč s průměrem nad 18 cm, pokud je to syrák.

http://chs-zazkabanu.webnode.cz/news/caste-otazky-a-odpovedi/

20.5.2011 08:51
conty

XXX.XXX.224.76

Díky,mám jen ten plastový v kleci a fakt je malej.Koupím určitě větší,ať nemám pokřivenýho prcka.:-)

22.5.2011 13:31
lavacca

XXX.XXX.1.3

conty napsal(a):
Díky,mám jen ten plastový v kleci a fakt je malej.Koupím určitě větší,ať nemám pokřivenýho prcka.:-)

Ještě tip - kupte kovový. Náš křeček plastový kolotoč miloval, ale odrostl a pustil se do něj, že ho rozkousal snad čtvrtku za noc. smajlík Tak jsme mu koupili kovový a klídek, pohodička. Měl veliký (průměr odhadem cca 25 cm).

22.5.2011 20:49
utahraptor

XXX.XXX.80.130

lavacca napsal(a):
Ještě tip - kupte kovový. Náš křeček plastový kolotoč miloval, ale odrostl a pustil se do něj, že ho rozkousal snad čtvrtku za noc. smajlík Tak jsme mu koupili kovový a klídek, pohodička. Měl veliký (průměr odhadem cca 25 cm).

No, abyste se pak nedivili, až mu třeba to kolo utrhne hlavu... taky jsme měli takhle kovové běhací kolečko...

24.5.2011 12:40
lavacca

XXX.XXX.1.3

utahraptor napsal(a):
No, abyste se pak nedivili, až mu třeba to kolo utrhne hlavu... taky jsme měli takhle kovové běhací kolečko...

a proč by tam jako tu hlavu strkal? smajlík Hlavně nevím, jak to bylo technicky možné. To jako že by tam dal hlavu a začal se sám točit? Aby se zabil..to asi těžko. :-|

25.5.2011 09:14
utahraptor

XXX.XXX.80.130

lavacca napsal(a):
a proč by tam jako tu hlavu strkal? smajlík Hlavně nevím, jak to bylo technicky možné. To jako že by tam dal hlavu a začal se sám točit? Aby se zabil..to asi těžko. :-|

No to nevím jak se to tomu našemu povedlo...ale vzhledem k tomu, že jsem na vlastní oči viděla, že byl šprajcnutý mezi špriclemi a měl pohmožděný krk, takže ani na veterině už mu nebyli schopní pomoct, jen ho uspat... proto fakt bacha na kovová kolečka.

28.5.2011 19:54
conty

XXX.XXX.224.76

utahraptor napsal(a):
No to nevím jak se to tomu našemu povedlo...ale vzhledem k tomu, že jsem na vlastní oči viděla, že byl šprajcnutý mezi špriclemi a měl pohmožděný krk, takže ani na veterině už mu nebyli schopní pomoct, jen ho uspat... proto fakt bacha na kovová kolečka.

Je to docela nebezpečný.Stalo se mi u džungarských,že se v tom kovovým točila samička aji s mládětem,to nějak nestíhalo a tak kolotoč vyletěl ihned z klece:-(.Ale syrskýmu bych chtěla ten velikej umělej s uchycením na klec:-).

31.5.2011 12:46
conty

XXX.XXX.224.76

Tak jsem objednala,má průměr 19cm,myslíte,že to bude stačit?Větší takový už nemají,tak nevím...

Přidejte reakci

Přidat smajlík