Zkuste mrknout do rubriky Krmiva - inzerce, či dát inzerát tam. Energis se vypaltí kupovat na http://www.lihne.cz/krmiva-pro-hospodarska-zvirata/krmiva-pro-kachny/, ale je dobré se s někým domluvit, musíte toho vzít víc a rozdělit si cenu za dopravu.
Http://krmnesmesikvidera.cz/cs/49-krmivo
Lepší ceny krmiva i dopravy. Dovezou Vám to za 99, - Kč až domů, většinou do 3 dní.
Tak koukám na kvíderu, ale ceny u nosnic jsou skoro stejné. Na 25 kg je rozdíl 5 - 10 Kč. A cena za dopravu ani rychlost neodpovídá. Tedy pokud nejsou pružnější, než jak uvádějí.
Doprava Krmné směsi Kvídera
Naše firma zajišťuje dopravu vlastním vozem. Tato doprava je pravidelně zajišťována pro Plzeňský, Karlovarský, Středočeský, Ústecký, Jihočeský kraj a Prahu. Ceny jsou vázané na hodnotu objednávky. Při objednávce nad 1000 Kč je tato cena 99 Kč a při objednávce do 1000 Kč činí 149 Kč.
Celou Moravu rozvážíme 1x měsíčně vždy první týden v měsíci. Pardubický, Královéhradecký a Liberecký kraj zavážíme nejpozději do 14 dní od objednání.
Na Liberecku se dá koupit i od - Zea Sedmihorky.
asperulo
napsal(a):
Tak koukám na kvíderu, ale ceny u nosnic jsou skoro stejné. Na 25 kg je rozdíl 5 - 10 Kč. A cena za dopravu ani rychlost neodpovídá. Tedy pokud nejsou pružnější, než jak uvádějí.
Naše firma zajišťuje dopravu vlastním vozem. Tato doprava je pravidelně zajišťována pro Plzeňský, Karlovarský, Středočeský, Ústecký, Jihočeský kraj a Prahu. Ceny jsou vázané na hodnotu objednávky. Při objednávce nad 1000 Kč je tato cena 99 Kč a při objednávce do 1000 Kč činí 149 Kč.
Celou Moravu rozvážíme 1x měsíčně vždy první týden v měsíci. Pardubický, Královéhradecký a Liberecký kraj zavážíme nejpozději do 14 dní od objednání.
Jsem z Liberecka a u Kvídery objednávám už dva roky a jsem naprosto spokojený.
Mám pokaždé objednávku nad 1500 a doprava je za 99 a do tří dnů to mám doma.
Nedám na ně dopustit a co se cen týče jsou jistě levnější než tady na severu čech. Jarda.
asperulo
napsal(a):
Jsem ze severu. Mám zkušenost s oběma dodavateli. Kvídera jezdí 2x do týdne, dovezou krmení až domů a složí na místo, kam potřebujete. Řidiči jsou velmi milí a ochotní, tipuji, že jsou to synové majitelů, tak asi proto. Doprava je 99, - Kč a ceny krmiv poněkud nižší než u firmy Líhně.cz.
Ti si účtují za dopravu 200, - Kč(pravda, mají to mnohem dál) a jezdí až se jim naplní trasa, já na krmení čekala tři týdny. Řidič byl navíc velmi neochotný, nejspíš zaměstnanec. Nicméně nutno uznat, že i zde je majitel velmi milý a vstřícný, ale asi zaměstnává lidi, co si neváží toho, že mají práci. Pravdou je, že tato firma nabízí lidem z okolí zajímavé bonusy (sleva při osobním odběru, rozvoz zdarma v okruhu 100 km, atd...), ale při vzdálenosti 250 km se mě to netýká.
Každý musí zhodnotit sám, co je výhodnější právě pro něj, jinak to má chovatel z Brna a jinak ten z Aše.
Uživatel s deaktivovaným účtem

danis
napsal(a):
Od Kvíderů beru už dlouho, většinou mám objednávku doma druhý den, nikdy netrvalo dodání od objednání déle než tři dny.
Mohu jen doporučit. Dan.
Berete BR1 od Kvidery? Brala jsem Sehnoutka a je to děs Děkuju