Čo to je za sliepku? foto

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2015 14:20
kozáci

XXX.XXX.234.253

Dobrý deň, z násadových vajec sme vyhliahli tieto sliepočky a kohútov. Predajca nám tvrdil, že to budú čistokrvné oravky, preto sme ich aj kúpili, lebo sme chceli chovať nejaké (jediné :) ) naše plemeno. Oravku som nikdy naživo nevidela a fotiek na internete veľa nie je... sliepočky sú krásne, majú nádhernú žiarivú farbu a krásne sa nám vynímajú na dvore, no ale neviem, neviem, či sú to oravky
Lepšie foto sa mi zatiaľ nepodarilo, lebo tie mršky buď pobehujú alebo sa skupinovo vyvaľujú.

6.11.2015 15:08
padu

XXX.XXX.204.229

Ano je to Oravka a pokud myslíte naše plemeno jako u vas doma tak ok a pokud to myslíte jako jediné naše plemeno jako české tak není jediné máme ještě českou zlatou kropenku a taky šumavanku

6.11.2015 18:08
tereza.128

XXX.XXX.39.34

Oravka je slovenské plemeno a paní evidentně je Slovenka. Takže to je "jejich" plemeno ne?

6.11.2015 18:16
gallus

XXX.XXX.142.153

kozáci napsal(a):
Dobrý deň, z násadových vajec sme vyhliahli tieto sliepočky a kohútov. Predajca nám tvrdil, že to budú čistokrvné oravky, preto sme ich aj kúpili, lebo sme chceli chovať nejaké (jediné :) ) naše plemeno. Oravku som nikdy naživo nevidela a fotiek na internete veľa nie je... sliepočky sú krásne, majú nádhernú žiarivú farbu a krásne sa nám vynímajú na dvore, no ale neviem, neviem, či sú to oravky
Lepšie foto sa mi zatiaľ nepodarilo, lebo tie mršky buď pobehujú alebo sa skupinovo vyvaľujú.

Pozdravujem, skutočne je to oravka žltohnedá - aj keď je fotená z nie práve najlepšieho uhla, vyzerá celkom k svetu :) Niekoľko rokov som ich choval a aj z vlastného chovu sa občas podarili až veľmi neštandardné aj výlukové jedince... ale tie zasa veľmi rýchlo končili v polievke alebo na pekáči

11.11.2015 18:46
kozáci

XXX.XXX.234.253

Ďakujem veĺmi pekne za reakcie! Potešili ste ma :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík