Bresse Gauloisse, Maransky, ale i celkově veškerá drůbež

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2015 15:21
jony

XXX.XXX.229.99

Dobrý den, přátelé chovatelé, rád bych Vás touto cestou pozval i na stránky Fb, do skupiny pod názvem: Bresse Gauloise, Maransky, a jiná drůbež. https://www.facebook.com/groups/567015630116663/

Založil jsem tuto skupinu převážně pro chovatele, kteří tu a tam potřebují nějakou tu radu.Dále je zapotřebí aby chovatelé z různých koutů Republiky, ale i chovatelé zahraniční o sobě věděli.Chtěl bych touto cestou jen říci jediné: kdokoli se ke skupině přidá a bude mít jaký koli dotaz, či nápad, ať už se bude chtít s čímkoli pochlubit, ať již v dobrém, nebo špatném, ať se nebojí svůj příspěvek zveřejnit, a pro mladé, nebo teprve začínající chovatelé hlásám i na otázky začátečnické se bude odpovídat, to slibuji, každý z nás jednou začínal, a žádný učený z nebe nespadl Byl bych rád za jakákoliv fota z chovu, za jakékoli dotazy, klidně i inzerci, jen starší ostřílené kmety prosím o pochopení, zvláště u těch chovatelů začínajících.Doufám a věřím v to, že se nás tam sejde alespoň pár pro začátek a budu se na Vás těšit. Kdo má chuť, nechť se přidá, kdo ne, ať na tento příspěvek nereaguje. Založil jsem sice skupinu na Fb, ale to neznamená, že nebudu i nadále věrný ifauně, také jsem zde dostal spoustu cenných rad, slova útěchy, ale mnohdy i lekce, ze kterých jsem se poučil. pezdívka zde:Jony.(Vladimír Lhotský)

18.11.2015 20:05
jony

XXX.XXX.229.99

jony napsal(a):
Dobrý den, přátelé chovatelé, rád bych Vás touto cestou pozval i na stránky Fb, do skupiny pod názvem: Bresse Gauloise, Maransky, a jiná drůbež. https://www.facebook.com/groups/567015630116663/

Založil jsem tuto skupinu převážně pro chovatele, kteří tu a tam potřebují nějakou tu radu.Dále je zapotřebí aby chovatelé z různých koutů Republiky, ale i chovatelé zahraniční o sobě věděli.Chtěl bych touto cestou jen říci jediné: kdokoli se ke skupině přidá a bude mít jaký koli dotaz, či nápad, ať už se bude chtít s čímkoli pochlubit, ať již v dobrém, nebo špatném, ať se nebojí svůj příspěvek zveřejnit, a pro mladé, nebo teprve začínající chovatelé hlásám i na otázky začátečnické se bude odpovídat, to slibuji, každý z nás jednou začínal, a žádný učený z nebe nespadl Byl bych rád za jakákoliv fota z chovu, za jakékoli dotazy, klidně i inzerci, jen starší ostřílené kmety prosím o pochopení, zvláště u těch chovatelů začínajících.Doufám a věřím v to, že se nás tam sejde alespoň pár pro začátek a budu se na Vás těšit. Kdo má chuť, nechť se přidá, kdo ne, ať na tento příspěvek nereaguje. Založil jsem sice skupinu na Fb, ale to neznamená, že nebudu i nadále věrný ifauně, také jsem zde dostal spoustu cenných rad, slova útěchy, ale mnohdy i lekce, ze kterých jsem se poučil. pezdívka zde:Jony.(Vladimír Lhotský)

18.11.2015 21:05
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Nejsemna FB - jinak super.

22.1.2016 12:18
jony

XXX.XXX.229.99

Tak už nás je 152 a počet pořád roste, přidejte se ke skupině, ptejte se, komentujte fota, přidávejte fotky ze svých chovů, chlubte se, inzerujte atd smajlík smajlík smajlík přidávám foto letošních novoročních Bresse Gauloise smajlík smajlík smajlík

3.3.2016 17:41
hanach

XXX.XXX.22.235

Dobrý deň,
vedeli by ste mi poradiť, či sa dá rozlíšiť pohlavie jednodňových kurčiat u Breese podľa hrebienka?
ďakujem.

3.3.2016 17:42
hanach

XXX.XXX.22.235

Máte ich krásne

3.3.2016 18:22
roman555

XXX.XXX.71.106

hanach napsal(a):
Dobrý deň,
vedeli by ste mi poradiť, či sa dá rozlíšiť pohlavie jednodňových kurčiat u Breese podľa hrebienka?
ďakujem.

Ne.

3.3.2016 19:17
jony

XXX.XXX.229.99

hanach napsal(a):
Máte ich krásne

Děkuji, a pohlaví jednodenních kuřat dokáží jen ti, co provádí Japonskou kloakální metodu.Takže ne, nejde to u nich poznat dle hřebene v 1 dni stáří, musíte počkat 4 až 5 týdnů, a dle růstu a červenání hřebínků a lalůčků kohoutka postupně poznáte smajlík

3.3.2016 19:29
jo012810

XXX.XXX.32.78

Kdyby STB za minulého režimu měla k dispozici sociální sítě...Nikdy, nikdy...

3.3.2016 19:33
jony

XXX.XXX.229.99

jo012810 napsal(a):

?

3.3.2016 19:37
nomad72

XXX.XXX.234.117

jo012810 napsal(a):

Ani dnes nemusia mať tajné služby sociálne siete... im stačí, ak máš PC, mobil, občiansky preukaz s čipom, platobnú kartu... sledujú ťa všade ! (tým nemyslím, že konkrétne teba).

4.3.2016 07:58
hanach

XXX.XXX.22.235

roman555 napsal(a):
Ne.

Ďakujem za odpoveď...toto som potrebovala vedieť

Přidejte reakci

Přidat smajlík