Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2016 16:44
dadu

XXX.XXX.137.189

Máte někdo zkušenost? Mám 6 týdnů kuřata bresse + kočinky. Jedna kočinka od včera "nešťastně" pípá a je načepýřená. Přitom ke žrádlu se má stejně jako ostatní, pokaděná není. Dnes jsem u nich našla jedno (opravdu jen jedno) hovínko růžové barvy gelové konzistence. Krmeni jsou gran. směsí ještě K1, k pití čistou vodu. Mají k dispozici i písek. "Ustájené" jsou ve chlévě, kde je sucho, celý den otevřené dveře. Na noc dveře přivírám, takže vystydnout nemohou.

5.9.2016 17:01
incas

XXX.XXX.13.254

dadu napsal(a):
Máte někdo zkušenost? Mám 6 týdnů kuřata bresse + kočinky. Jedna kočinka od včera "nešťastně" pípá a je načepýřená. Přitom ke žrádlu se má stejně jako ostatní, pokaděná není. Dnes jsem u nich našla jedno (opravdu jen jedno) hovínko růžové barvy gelové konzistence. Krmeni jsou gran. směsí ještě K1, k pití čistou vodu. Mají k dispozici i písek. "Ustájené" jsou ve chlévě, kde je sucho, celý den otevřené dveře. Na noc dveře přivírám, takže vystydnout nemohou.

Dobrý den, nečekejte na nic...

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3120420/kuratka-svesena-kridla-ocas.

5.9.2016 20:08
dadu

XXX.XXX.137.189

Jsem nějaká zmatená - poděkování jsem "šoupla" jinam

Svěšená křídla nemají, ani nebylo skleslé, až dnes. Ale děkuji moc, už je objednán, zítra si pro něj jedu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík