Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Helus00

15.10.2016 20:33
Helus00

XXX.XXX.168.45

Dobrý večer
Jsem absolventkou SOŠ Veterinární v Českých Budějovicích.Jako mou závěrečnou maturitní práci jsem si vybrala chov hus, kde porovnávám velkochov s malochovem a hmotnostní přírůstky husiček.Chtěla bych Vás moc poprosit, zda by jste mi poskytli váhové údaje vČeských hus kolem 20.dne,40.dne a 120.dne (nemusí to být přesné).Zároveň prosím o poskytnutí vašich údajů, potřebných pro prezentaci a odkaz na zdroje získaných podkladů.(Potřebuji vás uvést jako konkrétní zdroj získaných podkladů..Byla bych moc vděčná.Děkuji za pochopení a odpověď.
Hezký zbytek dne. Helena Hrdá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.10.2016 11:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, obávám se, že zde neseženete nikoho, kdo vám poskytne objektivní informace. Vše co potřebujete, by Vám mohli poskytnout v MTD Ústrašice, kde chovají České husy ve větším množství jako genový zdroj. Pokud budete mít zájem, pošlu Vám kontaktní údaje. Zde je zveřejňovat nebudu.

16.10.2016 15:06
chovatelpodluzi

XXX.XXX.53.66

KOntakty na chovatele českých hus - www.cschdz.eu rubrika DRŮBEŽ (sloupec vlevo), > ODBORNOSTI > DRŮBEŽ > Plemenná kniha drůbeže > Kontrolované chovy > Genetické zdroje

Zde najdete seznam na dostatek chovatelů hČ pro vaši práci. Jinak je jich daleko víc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík